- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
L3zl13
nagyúr
-
ptiboy
senior tag
hát nemtom mi lehet az oka de nem akar összejönni
VNC
azt irja 3 perc csatlakozás után h. unable connection
van valakinek ötlete? -
ptiboy
senior tag
értem köszi
holnap kipróbálom
szal az itthonin elég elindítani a servert és kész (jelszót állítok)
semmi mást nem kell állítani? (connections, stb..) -
Zsotie
tag
De kipróbálhatod a Tivoli-t, Pc-Anywhere-t is.
Amúgy én is a VNC javaslom. -
Flashy
veterán
hát ha a programokat megnéznéd akkor nincs túl nagy szükség magyarázatra.
egyik gépen elindítod a szervert, másik gépen meg elindítod a klienst, aztán beirod a szerver IP címét és kapcsolódik hozzá. érdemes a szerveren jelszót beállítani, hogy mások ne tudjanak kapcsolódni hozzád. -
ptiboy
senior tag
valaki leírná nekem tömören és gyorsan hogyan érhetem el munkahelyről az otthoni gépet VNC-vel ?
-
basiC
tag
Üdv!
Asszem marad a VNC... most megnéztem gyorsan, elég jónak látszik, és fontos, hogy ingyenes legyen, mert ilyené pénzt nem adok, de üzleti jelleggel használom...
basiC -
QQRIQ
tag
Lomos-nak igaza van - a VNC jo es ingyenes.
Itt egy masik program, ami szinten nagyon jo, de sajnos nem ingyenes. Viszont tud dolgokat, amit - azt hiszem - a VNC nem. Pl. teljes adminisztracios hozzaferes a celgephez meg valoszinuleg mast is. Na es raadasul - MAGYAR TERMEK!
[L]http://www.remotelyanywhere.com/[/L] -
basiC
tag
Üdv!
A topic címében a kérdés... milyen programmal. Legyen kompatibilis a gyakori winfos rendszerekkel, pl. lehessen XP ről bemászni egy 98-as gépbe és viszont, adjon teljes elérést a kliens gépen, az user lássa, hogy én mit berhelek a gépén, pl lássa az egérmutatót, hogy hova kattintok meg ilyesmi... Ne fogja vissza nagyon a rendszert...
Melyik progi a leghasználhatóbb szerintetek?
basiC
Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest