Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most próbálom LightFlow-t, amit Bozek írt, egyelőre jónak tűnik, rezeg szépen, bár csak emlékeztetővel próbáltam, sms-sel még nem, de ugyanúgy állítottam be, tehát elvileg mennie kell.
De a Tasker is működőnek tűnt, szóval nagyon köszönöm a beletett időt és energiát!
Bozek: neked is köszönöm!

-
G@ben
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elsőre működik. A naptárat adtam be neki, rezgett, amikor kellett. Ha be akarom adni neki az sms-t is, akkor csak hozzárendelem az sms alkalmazást ugyanott és kész?
Még a rezgés hosszával, illetve duplázásával kell eljátszanom, ahogy Bozek írta. -
G@ben
addikt
Nekem az is jó lehet, tényleg csak erre kéne a program, hogy rezegjen, mert a MIUI néma módban nem teszi. Esetleg olyan beállítást tudjon, hogy megadhatom a rezgés hosszát, meg hogy hányszor rezegjen egymás után. Illetve ha nem néma módban van, akkor alapból is rezeg, meg hangot ad, azt ne piszkálja.
Ezt tudja az Autonotification?aprokaroka87: nekem megfelel, csak fogalmam sincs, hogyan kell csinálni.

-
G@ben
addikt
Kéne egy kis segítség. E-Robotot használtam, de mostanában meghülyült, ezért kipróbálnám a Taskert, hátha az jól működik.
A MIUI néma üzemmódban nem rezeg naptár értesítésnél, illetve sms érkezésénél, ezt szeretném beállítani a programmal. Tud valaki ebben segíteni úgy, hogy semennyire nem értek a programhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest