Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most próbálom LightFlow-t, amit Bozek írt, egyelőre jónak tűnik, rezeg szépen, bár csak emlékeztetővel próbáltam, sms-sel még nem, de ugyanúgy állítottam be, tehát elvileg mennie kell.
De a Tasker is működőnek tűnt, szóval nagyon köszönöm a beletett időt és energiát!
Bozek: neked is köszönöm!

-
G@ben
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elsőre működik. A naptárat adtam be neki, rezgett, amikor kellett. Ha be akarom adni neki az sms-t is, akkor csak hozzárendelem az sms alkalmazást ugyanott és kész?
Még a rezgés hosszával, illetve duplázásával kell eljátszanom, ahogy Bozek írta. -
G@ben
addikt
Nekem az is jó lehet, tényleg csak erre kéne a program, hogy rezegjen, mert a MIUI néma módban nem teszi. Esetleg olyan beállítást tudjon, hogy megadhatom a rezgés hosszát, meg hogy hányszor rezegjen egymás után. Illetve ha nem néma módban van, akkor alapból is rezeg, meg hangot ad, azt ne piszkálja.
Ezt tudja az Autonotification?aprokaroka87: nekem megfelel, csak fogalmam sincs, hogyan kell csinálni.

-
G@ben
addikt
Kéne egy kis segítség. E-Robotot használtam, de mostanában meghülyült, ezért kipróbálnám a Taskert, hátha az jól működik.
A MIUI néma üzemmódban nem rezeg naptár értesítésnél, illetve sms érkezésénél, ezt szeretném beállítani a programmal. Tud valaki ebben segíteni úgy, hogy semennyire nem értek a programhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest