Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Tasker (illetve E-Robot) beépülő, az csak az értesítést kapja el, a többit az automatizáló végzi.
De csak simán Tasker-rel is megoldható. Létrehozol egy új profilt, ahol kiválasztod az Event - UI - Notification részt, majd az Owner Application-nél rányomsz a 4 négyzetre. Ott kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazás értesítésénél jelezzen. Ha ez megvan, akkor hozzáadsz egy új taszkot (név ilyenkor nem kell neki, rányomhatsz a pipára). Aztán az Alert - Vibrate már megoldja a rezgést. Ha többet akarsz, akkor több Vibrate kell, köztük meg Task - Wait (ez az időköz, hogy mennyit várjon a rezgések között). Ha különböző rezgést akarsz, akkor meg több profilt adsz hozzá, különböző Owner Application-nel.
Az AutoNotification egyébként értesítést is létrehoz, de annál legalább meg lehet oldani rezgésmintát is.
Egyébként lehet, hogy erre nem is kellene automatizáló, a LightFlow-ban (értesítések színének, hangjának és rezgésének módosítására szolgál) van olyan, hogy Exclude from sleep mode, ami elvileg akkor is jelez, ha néma üzemmódban van a telefon. A naptár és az SMS biztos működik az ingyenesben is.
-
Bozek
nagyúr
Tehát értesítés van, csak nem rezeg?Szerk: Rájöttem, a néma üzemmódról van szó. Igazából az értesítés elkapásáról lenne szó, nem tudom most így hirtelen, hogy a Tasker-ben alapból benne lévő ezt hogyan tudja. Én AutoNotification-nel kapom el ezeket, onnan tudom, hogy pontosan mi is van az értesítésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest