- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Tasker (illetve E-Robot) beépülő, az csak az értesítést kapja el, a többit az automatizáló végzi.
De csak simán Tasker-rel is megoldható. Létrehozol egy új profilt, ahol kiválasztod az Event - UI - Notification részt, majd az Owner Application-nél rányomsz a 4 négyzetre. Ott kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazás értesítésénél jelezzen. Ha ez megvan, akkor hozzáadsz egy új taszkot (név ilyenkor nem kell neki, rányomhatsz a pipára). Aztán az Alert - Vibrate már megoldja a rezgést. Ha többet akarsz, akkor több Vibrate kell, köztük meg Task - Wait (ez az időköz, hogy mennyit várjon a rezgések között). Ha különböző rezgést akarsz, akkor meg több profilt adsz hozzá, különböző Owner Application-nel.
Az AutoNotification egyébként értesítést is létrehoz, de annál legalább meg lehet oldani rezgésmintát is.
Egyébként lehet, hogy erre nem is kellene automatizáló, a LightFlow-ban (értesítések színének, hangjának és rezgésének módosítására szolgál) van olyan, hogy Exclude from sleep mode, ami elvileg akkor is jelez, ha néma üzemmódban van a telefon. A naptár és az SMS biztos működik az ingyenesben is.
-
Bozek
nagyúr
Tehát értesítés van, csak nem rezeg?Szerk: Rájöttem, a néma üzemmódról van szó. Igazából az értesítés elkapásáról lenne szó, nem tudom most így hirtelen, hogy a Tasker-ben alapból benne lévő ezt hogyan tudja. Én AutoNotification-nel kapom el ezeket, onnan tudom, hogy pontosan mi is van az értesítésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MotoGP & WSBK
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest