Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Tasker (illetve E-Robot) beépülő, az csak az értesítést kapja el, a többit az automatizáló végzi.
De csak simán Tasker-rel is megoldható. Létrehozol egy új profilt, ahol kiválasztod az Event - UI - Notification részt, majd az Owner Application-nél rányomsz a 4 négyzetre. Ott kiválaszthatod, hogy melyik alkalmazás értesítésénél jelezzen. Ha ez megvan, akkor hozzáadsz egy új taszkot (név ilyenkor nem kell neki, rányomhatsz a pipára). Aztán az Alert - Vibrate már megoldja a rezgést. Ha többet akarsz, akkor több Vibrate kell, köztük meg Task - Wait (ez az időköz, hogy mennyit várjon a rezgések között). Ha különböző rezgést akarsz, akkor meg több profilt adsz hozzá, különböző Owner Application-nel.
Az AutoNotification egyébként értesítést is létrehoz, de annál legalább meg lehet oldani rezgésmintát is.
Egyébként lehet, hogy erre nem is kellene automatizáló, a LightFlow-ban (értesítések színének, hangjának és rezgésének módosítására szolgál) van olyan, hogy Exclude from sleep mode, ami elvileg akkor is jelez, ha néma üzemmódban van a telefon. A naptár és az SMS biztos működik az ingyenesben is.
-
Bozek
nagyúr
Tehát értesítés van, csak nem rezeg?Szerk: Rájöttem, a néma üzemmódról van szó. Igazából az értesítés elkapásáról lenne szó, nem tudom most így hirtelen, hogy a Tasker-ben alapból benne lévő ezt hogyan tudja. Én AutoNotification-nel kapom el ezeket, onnan tudom, hogy pontosan mi is van az értesítésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Metal Gear Solid
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest