Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crixtm
tag
Nem ebreszti az fel deep sleepbol?
Mas:
O+3T Oxygen 4.5-tel mar nem mukodik a buta kis mobile data lekapcsolo taskom.
"Action Mobile Data isn't available on this device"Vegul a GPS-sel abbahagytam a kiserletezest, mert szopoagra kerultem az endomondoval meg a waze-zel.
Az endomondo amugy is eleg gatya. Foleg most, hogy harom kis teglalappal jelzi, hogy van a fix ami zold vagy piros. Meg jo hogy szinteveszto vagyok
-
crixtm
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem. Lefutott a backup. Rebootoltam, mert azt tapasztaltam, hogy a Titanium bekavar a kis zold robot lelkivilagaba. Es reboot utan nem ment a gps ki-be kapcsolgato taskom.
De mint irtam a megoldas az accessibility bekapcsolas megoldotta.Mas tema. Nem tudom van-e otlet a pocket mode- ki be kapcsolasara. Meg a security settingsre.
Amikor biciklizek akkor egy taskaba rakom a kormanyon, es hat nem mindig veszi az adast a taska foliajan keresztul, foleg most a hidegben az - elvileg nyomkodasra alkalmas - kesztyuvel nehezitve. -
crixtm
tag
Tanacsot kernek: az egyik profile abbahagyta a mukodest miutan Titaniummal csinaltam egy backupot. Mitol van ez?
Szerk:
Az accessibility-t lekapcsolta a backupolas. Visszakapcsoltam. mostmar jo. -
crixtm
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hat vegul sikerult appfactoryval, de hogy mindenre megcsinaljam, az kizart.
-
crixtm
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ohh bakfitty,
Bocsika vagyok meetingen ültem, aztán véletlenül angolul írtam. Szóval működik frankón terminál emulatorban. Csináltam is rá taskot kapcsol is szépen.
Az egy apróság, hogy valahogy meg kéne oldani, hogy mielőtt az app elindulna lefusson a bekapcsolás. -
crixtm
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tried in Terminal emulator and worked, I'll add a task
-
crixtm
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, pontosan erre.
Egyébként minden energiatakarékos ötlet érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest