Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Ez telefontól függ. Az első tesztpéldány (persze, annál még 4g nélkül), egy SGS 2 -volt. Ennél alapból nincs lehetőség ilyen váltásra (gyári, vagy gyári alapú ROM -on). Szóval, ez egy XDA -s, trükkös váltogató megoldás. Adatkapcsolat ki -> váltás -> adatkapcsolat be. Anmo még írtam is róla itt. Így már érted, hogy mi az összefüggés a kettő között? Egyébként, ez a kínai teló is pontosan ugyanígy vált 4g -re/ről. Látom, hogy váltásnál egy pillanatra megszakítja az adatkapcsolatot. Mivel a 4g egy más technológia, lefelé nem kompatibilis, ezért nem is lehetne másképp.
Bocs, hogy ezt most "Robotul" írom, de sztem Tasker -ben is vannak ilyen apró, de jelentős különbségek. Ha időt akarok definiálni, akkor azt lehet várakozással, vagy ébresztéssel. Látszatra ugyanaz az eredmény, de a várakozásnál fenntart egy folyamatszálat, ébresztésnél viszont nem. Én vmi ehhez hasonló különbségre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Logitech z5500 5.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest