Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz RAZERXX #4070 üzenetére

Ezt nem tudtam. Igazad van, elnézést a kirohanásért! Ha ismered Tamás hozzáállását, akkor biztos megérted az okát és remélem, hogy nincs harag!
    Tisztelem a fejlesztőket, becsülöm a munkájukat. Egy kivétellel, akinek bármikor, lelkiismeretfurdalás nélkül nyúlom le az alkalmazását. De azt sem pénzügyi ok miatt, hanem azért, mert nem engedi, hogy megvegyem. Mivel az most épp nincs telepítve, ezért igen, csak legális forrásból származó alkalmazásaim vannak. Nekem nem éri meg egy Androidos alkalmazás áráért szarakodni. Rányomok a vásárlásra, megkapom az összes funkciót és a frissítéseket az összes eszközre, amin bejelentkezek az alkalmazásos fiókommal. Még az Amazonos akciókról is leszoktam, mert csak a baj volt velük (régebbi verziók, nem úgy frissülnek, stb.). PC -t meg évek óta nem használok, csak ARM Androidot, vagy ARM Linuxot.

[ Szerkesztve ]

• Bozek

nagyúr

válasz RAZERXX #4070 üzenetére

És ha minden legális? PC-n a Windows és az Office tanári verzió, a DVBViewer-t megvettem. Ezen kívül meg freeware programok vannak. Játékok közül F1 2014 és Football Manager 2015, amivel néha szoktam játszani, ezeket is megvettem a Steam-en. Android-on szintén megvásároltam az alkalmazásokat, amiket használok, mert ahogy Somatom is írta, így a frissítések is megvannak és támogatom a fejlesztőt is, aki sok esetben nem kevés munkát ölt bele abba, hogy mások használhassák az alkalmazását.

Új hozzászólás Aktív témák