- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
RAZERXX
üzenetére
És ha minden legális? PC-n a Windows és az Office tanári verzió, a DVBViewer-t megvettem. Ezen kívül meg freeware programok vannak. Játékok közül F1 2014 és Football Manager 2015, amivel néha szoktam játszani, ezeket is megvettem a Steam-en. Android-on szintén megvásároltam az alkalmazásokat, amiket használok, mert ahogy Somatom is írta, így a frissítések is megvannak és támogatom a fejlesztőt is, aki sok esetben nem kevés munkát ölt bele abba, hogy mások használhassák az alkalmazását.
-
törölt tag
válasz
RAZERXX
üzenetére
Ezt nem tudtam. Igazad van, elnézést a kirohanásért! Ha ismered Tamás hozzáállását, akkor biztos megérted az okát és remélem, hogy nincs harag!
Tisztelem a fejlesztőket, becsülöm a munkájukat. Egy kivétellel, akinek bármikor, lelkiismeretfurdalás nélkül nyúlom le az alkalmazását. De azt sem pénzügyi ok miatt, hanem azért, mert nem engedi, hogy megvegyem. Mivel az most épp nincs telepítve, ezért igen, csak legális forrásból származó alkalmazásaim vannak. Nekem nem éri meg egy Androidos alkalmazás áráért szarakodni. Rányomok a vásárlásra, megkapom az összes funkciót és a frissítéseket az összes eszközre, amin bejelentkezek az alkalmazásos fiókommal. Még az Amazonos akciókról is leszoktam, mert csak a baj volt velük (régebbi verziók, nem úgy frissülnek, stb.). PC -t meg évek óta nem használok, csak ARM Androidot, vagy ARM Linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Motoros topic
- Jövedelem
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE RX 6700 10GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest