Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
válasz
Dottore
üzenetére
Ha jól értem akkor a Wifi Near parancs arra való, hogy a beállításokban megadott időközönként ellenőrzi, hogy az általam megadott és elmentett AccessPoint a közelben van e. Ha igen akkor aktiválja azokat a feladatokat amiket mondok neki. Pl. bekapcsolja a wifit és csatlakozik az itthoni hálózathoz, leveszi a hangerőt...stb.
Ha szétkapcsol a wifi mert elhagyom a lakást akkor pedig aktiválja az ehhez kapcsolódó feladatokat. Pl. Wifi off, hangerő váltás..stb.
Ez a meghatározott időközönkénti AP ellenőrzés mennyire zabálja az akkut? Túl vagy időintervallumot nem érdemes beállítani, mert gondolom, hogy ha hazaérek és csak 5 perc múlva fogja ellenőrizni, hogy van e a közelben AP akkro addig utcai profilon van a telefon és ha mondjuk megszólal akkor felriad a család....
Csak nekem probléma az, hogy a hülye telefonom a lakásom környezetében lévő 5 cellát váltogatja lakáson belül és ezzel dobálja a feladatokat és váltogatja a profilokat? Ha mindet megadom feltételnek akkor ez megszűnik, de még 5 km-re a lakástól is azt érzékeli a telefon, hogy otthon vagyok..mert uaahoz a cellához csatlakozok amihez otthon is.
Az lenne a jó ha a lakásba lépéskor a cella alapján kapcsolna és beállítana mindent! DE a cella elhagyásakor nem módosítana mindent. A módosítás feltétele a WIF elhagyása lenne !
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest