Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt mit akarsz fogyasztóvédelemmel?
Promos termék tartozékai nem egyezett meg a vásároltéhoz képest.
Nem az első eset, és nem is az utolsó...
+ nem is bluyoo vette az alaplapot amihez adták, itt lőtte apróról...(#8463) graver40
" Csak szeretném, ha betartaná, amit vállal."
Be is tartotta, ha nem így történt volna, most lenne egy hibás terméked, amit vihetnél a szeméttelepre. -
-
bluyoo
nagyúr
Nincs miért .... Elálhattam volna a vásárlástól, amit külön fel is ajánlottak.
Valószínű az üzlet az esetleges garanciás ügyintézést is intézi azzal akitől vásárolta a lapot.
Ha nem próbáltam volna intézni magamnak azt a pár száz forintos kábelt nem is vettem volna észre semmit.
Na meg ha sikerült volna (természetesen nem ingyen) kikönyörögni a gyártótól azt a ..ott kábelt (vagy legalább jó lenne a termékbe másik kábel) nem is idegesítene. Szóval ez ügyben az itthoni Asus képviselet olyan amilyen, részemről 1-es. Nesze neked hiper-szuper ROG.
Főleg, hogy elsőnek Roccat egeret akartam, az a gyártó meg 5* -re vizsgázott ügyfélszolgálatban.
Történt ugyanis, hogy a billentyűzetemen gyári hibás volt két gomb. Írtam nekik, hogy mi a legegyszerűbb megoldás, illetve érdeklődtem melyik az a külön megvásárolható gombkészlet ami jó lehet a termékükre.
Kérés nélkül, teljesen ingyen küldtek új gombokat. -
bluyoo
nagyúr
Mondjuk nekem magát a hardvert elég pörgősen cserélték (nem garanciás ügyintézés volt).
Bár a legutóbb vásárolt (az egeret vettem újonnan kéz alól) hardverrel azért sikerült kicsit megszívni [link].
Nem is sikerült pontot tenni az ügy végére. Egy jó ideig hanyagolom az Asus-t az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest