- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
XFX pro 650 táphoz milyen ventit tudtok ajánlani? A gyári Adda ADN 512UB-A90 már nem létezik, utódja az A91 csak külföldről rendelhető.. Kipróbáltam már a wd40-et, és más praktikákat is, de ezen a ventin már nem segít...Mérete: 135x135x25mm
Egy r9 290 kártyával használom, és azt vettem észre, hogy ahogy nő a terhelés, egyre hangosabb lesz a ventilátor...Ez alapból rendben is lenne, de ez már rendesen zavaróan hangos...
Nem vagyok benne biztos, hogy nem-e maga a venti vezérlés a hibás? -
Sziasztok!
Kérdezősködtem már itt a múltkor az XFX pro 650 tápom venti cseréjének ügyében, de konkrét típust nem ajánlott senki...
Némi nézelődés után pár jelöltem akad:
1. jelölt - nanoxia deep silence 140 1800RPM - ő a legesélyesebb...
2. jelölt - scythe glide stream 140 -És igazából ennyi...
Kérdés az, hogy szerintetek melyikkel járnék jobban?
Plusz nehezítés, hogy a tápban a gyári adda venti 135x135x25mm méretű, tehát mókolni kell mindenféle megoldásnál..
Köszi előre is.. -
válasz
Lacielvtárs #2391 üzenetére
Köszönöm, ez már kiinduló pontnak jó lesz...
Ahogy nézem az enyém 12V/0.31A , 2500 RPM (!!!), 42,5dB (!!!) Hát ez a fordulatszám, és ez a dB érték elég meredeken hangzik...
Reméltem, hogy járt már így valaki ilyen táppal
, és konkrét típust tud esetleg javasolni...
-
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok...A problémám a követjező...
Van egy XFX Pro 650 tápom, amiben terhelés alatt igencsak hangos a venti...
Eleinte azt hittem, hogy a vga-nak van ilyen erős hangja (R9 290-nél nem kizárt sajna...) , de alaposabban utána járva kiderült, hogy bizony a táp ventilátora hangoskodik ennyire...
Adda venti van benne...
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e ilyen ventit venni külön, vagy esetleg tudtok valami mást ajánlani helyette...
Fontos szempont lenne, hogy terhelés alatt is csendes legyen..Köszönöm a segítséget..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua ventik 6db
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged