- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Sajna olyan nagy dróttömörülés van ott, hogy végig vezetni se tudtam a kábelt, de nagyon úgy tűnt nincs ott semmiféle 3-4 pines dugalj. Úgy hogy inkább hagyom a dolgot, de gondoltam illik vissza írnom az ügyben. Szépen kitakarítottam a tápot, porszívó, papírzsepi és fülpiszkáló trióval, remélem ez segít egy kicsit a várható élettartamán.
-
lemusz
addikt
Sziasztok! Ez a tápom egy oldallapoktól mentes, kicsiny, felsőtápos házban:
Chicony Hipro (HP-D4302RWB2)
A táp olyan 4-5 éves és proci hűtő vásárlása okán úgy is szét kell majd kapnom a gépet, így gondoltam a tápot is óvatosan portalanítom majd és ha ildomos, akkor kicserélném benne a ventilátort. Viszont azon kívül hogy 12 centis van benne nem tudom milyen kell. Egyáltalán kiszabad-e cserélni? Egyszer már portalanítottam régen, de nem vettem tüzetesebben szemügyre. Ilyen ventik szóba jöhetnek? 1. 2.?Nem tudom hogy a csatlakozója a tápon belül jó lenne-e (3-4pin?), vissza olvasva a hsz-eket látom néha nem is csatis a dolog, hanem forrasztásos. Ha az enyém ez utóbi, akkor inkább ssztornó. Továbbá aggódom hogy ha belevágok, akkor nehogy valami fail legyen az új ventivel (pl.:a gyárinál sokkal kisebb RPM), aztán hagyja felmelegedni a tápot. Kérlek adjatok tanácsokat. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged