- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cspeterr
csendes tag
válasz
Vesztor87 #1655 üzenetére
Nekem is zörgött a tápom ha játszottam tehát nagy terhelésnél, nekem az okozta hogy a házban a táp helye úgy van kialakítva hogy két fülre felfekszik a táp. Ezek a fülek nyomták a ventilátor rácsot és az beleért a lapátokba, brutál hangos volt nagyon megijedtem. Picit hajlítottam a füleken így megszűnt a hang.
-
cspeterr
csendes tag
Ventilátort szeretnék cserélni a tápomban(Super Flower Aurora SF-700R14A 700W), mert jó hangos.
14cm-es venti van benne, és az lenne a kérdés hogy milyen ventit vegyek? A csöndesség a legfontosabb szempont és a megfelelő mennyiségű levegő megmozgatása.Arctic-Cooling Arctic F14-et szemeltem ki magamnak, ennek 0.5 Sone a zajszintje de fogalmam sincs hogy az hangos vagy sem. 1300-at pörög, légszállítás 77.3CFM / 131.4m3/h. Jó lenne ez a tápomba? Vagy van ennél jobb ventilátor?
A táp egy hd6770-et és egy athlon x4 640-et hajt, tehát nincs kihasználva a 700w-os kapacitása.
Adjatok tanácsot légyszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest