- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
kircipeti #72 üzenetére
Amúgy az IPON ajánlotta ezt a fajtát, és azt mondták, hogy nem baj hogy 11-12 CFM. Szerintük elég lesz ez is...Rákérdeztem, mert láttam én is a különbséget.
(De nem szerettem volna ide szállíttatni velük 2500-ért mert úgy kicsit drága venti lenne...)Ha vmi baja lesz, visszaviszem, a boltba ahol ráforrasztották hogy elrontották
Nem én csinálom...
Elvileg még garanciális is lenne (ha nem szedtem volna szét már otthon portalanítás céljából..)
-
lcee79
addikt
A megoldás az lesz nálam hogy rendeltem egy
COOLERMASTER SAF-S12-E1 13dB ventilátort (40-es helyett)
és a bolt ahol rendeltem (Kaposváron) azt mondta, hogy ráforrasztja nekem a régiről a kábelt (ingyen).
És már a halk tápot vihetem este haza ...
Ez nekem így konkrétan jó is
Nem kell legalább aggódnom, hogy nem lesz jó v rosszul forrasztok vmit -
lcee79
addikt
válasz
kircipeti #68 üzenetére
Hi!
gondoltam visszanézek, mert először senki nem írt...
A problémám az, hogy ahol kérdeztem (webshopok) sehol nem volt ilyen csatlakozású sem...
Csak Házventilátor.Arra gondoltam, hogy egy ilyen ház ventilátort belecsavarozok, és kivezetem a vezetéket, és rákötöm az alaplapra, és akkor nem kell forrasztani stb...
Nem értem külön táp ventilátort miért nem lehet venni, egyszerűen.
Azért arra van esély, hogy az ember megvesz egy tápot, és nem tetszik neki a hangereje, ennek megoldására bemenne a legközelebbi számtech boltba és lecserélné.
De ez nagyon nem így van.Ha valaki tud konkrét magyarországi webshopot, ahol lehet venni a tápomba halk (~16 dB )ventit, ne tartsa vissza
-
lcee79
addikt
Hi!
Nekem is ez a tápom van, de én már szétszedtem
Kitisztítottam belőle az 1 tonna portÉs kontakt sprével is belefújtam hogy menjen ahogy kell
Azt hittem halkabb lesz...
Kb 1 decibellel lett halkabb, nem kerreg meg iylesmi csak simán sokkal hangosabb mint a videokártyáé vagy a procié (ha lefogom szinte csendben van a gép...)Szóval érdkelne, ha vki már cserélt benn ventit, akkor
milyenre?
Hol vette?
Én mindenképp ki akarom cserélni...
Le is fényképeztem mikor szétszedtem, de nem ez volt s fő téma, ezért kissé homályosan látszik felülről a csatlakozó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua ventik 6db
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest