- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #3497 üzenetére
Sziasztok,
Közben visszaolvastam és mivel mindenkinek ez volt írva, rendeltem egy Arctic P12-t (ACFAN00118A).
Viszont amit egyszer sem találtam leírva, hogy ha valakinek mondjuk nincs forrasztópákája, az mit csináljon? Kicsit meglepett, hogy mindenkinek van forrasztója és ért is hozzá.
Körbekérdeztem és egyik haveromnak szerencsére van forrasztója, de nem igazán tapasztalt még PC alkatrészek forrasztásában, tudnátok valami jó tutorial videót linkelni? Esetleg még tippeket, hogy mire kell figyelni?
A választ előre is köszi!
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Van egy FSP Hyper 500-am, aminek a ventije néha iszonyat hangosan, már-már zörögve pörög pár percig, majd elcsendesedik.
Szétszedtem a tápot, kiszedtem a ventit, felnyitottam a közepét és nyomtam oda kis olajat, viszont ez úgy néz ki semmit nem ért mert másfél hét után megint csinálja. Mivel a táp belsejében nem egy expozált 3pin/4pin csati van hanem a venti kábele le van ragasztva valami cuccal több más vezetékkel együtt, ezért sajnos nem tudom hogyan kellene kicserélni, pedig van felesleges 12 cm-s ventim itthon.
Nincs forrasztópákám és semmi egyéb elektronikai segédeszközöm, tudnátok tippet adni, mit lehet ezzel csinálni?
A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 24 Hours of Le Mans
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- További aktív témák...
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 PWM venti
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged