- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
thlacko
csendes tag
válasz
DonThomasino #353 üzenetére
Igen, az ár ennyi, de vidékre szállítással együtt az már 4-5000. És valóban tudom, hogy nekem kell eldöntenem, de a véleményeteket kikérhetem azért, mondjuk igazából csak hangosan gondolkodtam
Mert 10 körül azért már lehet venni akciós chieftecet mondjuk, esetleg kicsivel fölötte.
Amúgy mindenki ezt a swif2-t linkeli, ami elhiszem hogy tuti és halk is, de ez közel sem szállít annyi levegőt mint a gyári gondolom, és ezáltal csökkenhet a táp élettartama szerintem, Mondjuk az egy év amit írtál az elgondolkodtató. Amúgy van progi bármi, amivel lehet figyelni a táp hőmérsékletét?
Amúgy ha már így belelendültem, tegnap szétkaptam a tápot, kézzel alig tudtam elforgatni a ventit. Kifúj, amennyire lehet, matrica le, gumi dugó ki, és wd40 adj neki, ennek hatására úgy pörög mint újkorában.
Mondjuk feltételezem ez csak ideig-óráig fog működni sajnos. -
thlacko
csendes tag
Sziasztok,
Nos ahogy látom, nálam is beállt az FSP Bluestorm II 400 wattos tápom ventije, ezt szeretném cserélni valamire 2 szempont alapján: halk és olcsó. Látom itt pl a COOLSWIF2120P ventit, hogy jó meg halk meg minden, de felmerül bennem a kérdés, hogy egy lassan 4 évet használt tápba érdemes-e még 4000 ft-os ventit venni, úgy hogy még meló is van vele, vagy inkább új táp? Tényleg, van arról adat, tapasztalat, hogy mennyit megy el egy ilyen táp, ill mit kellhet cserélni bennük (pl kondik egy idő után).
Amúgy szerintem hónapok óta álló ventivel használtam a gépet a nyári 28 fokos szobában is, szóval az FSP nálam jelesre vizsgázott, mert még mindig megy hiba nélkül, pedig játszottam is rendesen.
Szóval ha táp, akkor ezután is fsp...
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest