- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Satan_Claus #2227 üzenetére
Hát ez nem kis műtét volt
Azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam, meg kellett néznem a tápventit, hogy tényleg forog-e, nagyon jó ez az Enermax venti, teljesen hangtalan, kösz mindenkinek
-
tornas
őstag
válasz
Satan_Claus #2224 üzenetére
Megfelelő lehet, de csak "Performance mode"-ban, azaz 500 - 1800 RPM-ra állítva (magán a ventin van egy szabályozó kapcsoló). Mivel ez egy PWM-es venti, így csak 2 vezetéket kell bekötni a tápba.
Próbáltam infót találni az indulási feszéről, de nem leltem, így 100 %-ban nem merném így ajánlani.
Ami pedig a korábbi linkeket illeti: az lehet, hogy a link már nem él, de a linkhez tartozó helyettesítő venti-típus még kapható lehet valahol máshol is.
Stonerice: What...??
-
Satan_Claus
őstag
válasz
Satan_Claus #2223 üzenetére
Na, ilyet még találtam, megrendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Noctua ventik 6db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged