-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Én inkább visszavinném, mégiscsak ott a gari még 2 hónapig. De ha jól adod elő a dolgokat, akkor lehet kicserélik neked. Ha meg netalán kifutott volna a az adott széria vagy nem tudják beszerezni, akkor adnak egy másik új tápot.
Lehet, hogy cseretápot is adnak ha kéred, arra az X időre amíg "szervizben" van.
-
Algol
senior tag
Noctua NF-P14 FLX
Noctua NF-A14 FLX,
de az utóbbit már egyszer leírtam (#2014)-ben. -
tornas
őstag
-
Algol
senior tag
Nem tudom, hogy hol nézted a 4 voltot, mert a linkeden Voltage Range: 3,5 - 12 V szerepel. (ugyan a V-t elírták A-nak)
Az indító feszültség az a legkisebb feszültség, amelyet a ventilátorra kapcsolva az biztosan elindul. A tápba ventilátor csere esetén ugyanolyan vagy kisebb indítófeszültségű ventit célszerű tenni.
A Yate Loon ventilátorok hivatalos működési feszültség tartománya: 6,5V - 13,8V.
Nem kell aggódnod a Nanoxia venti biztosan elindul minden olyan feszültségnél ahol a Yate Loon. -
Algol
senior tag
"ugye általában a ventiken 3 vezeték van fekete,sárga,piros a táp ventilátoron meg csak fekete meg piros"
Igen.
A csere ventilátor 3 érintkezős csatlakozóját le kell cserélni az eredeti ventilátor 2 érintkezős csatlakozójára úgy, hogy csak a fekete és a piros vezetékét kell bekötni, a sárgát szabadon hagyni, de a végét leszigetelni.
A csere mikéntjéről lásd a (#2010)-et, annak is a második, "Az új ventilátor bekötése" című felét.
-
Algol
senior tag
Nem értem, hogy miért írtad le ezt még egyszer.
Mindkét linkeden ugyanaz a Yate Loon D14SM-12 ventilátor van.
(#2014)-ben leírtam, hogy az eggyel kisebb Nanoxia Deep Silence 140 mm - 1100 RPM is elég a légszállítása alapján. Annak semmi akadálya, hogy a Nanoxia Deep Silence 140 mm - 1400 RPM-et tegyed bele, jó lesz, csak a másik kicsit halkabb. -
Algol
senior tag
A fix vagy nem fix fordulatszám nem érdekes. Ami számít, hogy 12V-on a légszállítása legalább akkora legyen, mint az eredetié. Továbbá a statikus nyomása se legyen sokkal kisebb.
A tápegység maga szabályozza a ventilátor feszültségét és ezzel a fordulatszámát, a melegedésnek megfelelően. A Noctua és Nanoxia ventikhez adott feszültségcsökkentő ellenállásokat nem kell használni.
Az eredeti Yate Loon D14SM-12 légszállítása: 62,0 CFM. Ezért elég a
Nanoxia
Nanoxia Deep Silence 140 - 1100 ez. A Noctua-ból pedigÁra alapján a Nanoxia szimpatikusabb, főleg hogy halkabb is a Noctua-nál, de nem elvetendő 1500,-Ft-ért az eredeti ventit tenni bele.
Garanciálisan csak akkor cserélnék, javítanák a tápodat, ha a szerviz megítélése szerint is túl hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged