Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kraven54
aktív tag
-
enricotoxic
tag
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
drunkyboy
üzenetére
igen, ahogy nézem az van benne, konkrét típust tudnátok ajánlani, ami megfelelően kussba is van?

és az újabb kérdés : hogyan szedem én ezt szét? bevallom reggel meló előtt megpróbáltam 20p alatt, 4 csavar fogja a ventiket, összesen 3 csavar van a 2 két oldalán. Nehezíti a szerelésemet, h ugye bent van a gépbe, kábelek kötözővel rögzítve stb, tehát olyan nagy mozgásterem nincs a táp mozgatásánál.
De a táp "felnyitásához" egyáltalán elég a 3 csavart kilőni és valahogyan felhajtani a "burkot"? Nem vagyok egy műszaki zseni, sőt tápot még sose szedtem szét, így fogalmam nincs h milyen metódus alapján működik a felnyitása

-
drunkyboy
aktív tag
válasz
drunkyboy
üzenetére
Válaszolok saját hszre, hátha később valaki jó hasznát veszi. Az FSP 350PNF táp sípolását valami kosz okozta belül, egy jó alapos tisztítás után már csendben működik tovább.
A ventit végül egy korábbi hsz alapján az Enermax Twister Pressure (120x120x25)re cseréltem, ami elég igényes kialakítású, manuálisan állítható a kívánt fordulatszám (maxon sem zavaró a hangja) és persze kellő légmozgással (légnyomással) helyettesíti a gyári FSPt.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő