-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Chieftec GPS 450W tápom van, és noctua 12cm es hűtők voltak a házban.
Karácsony körül elkezdett klattyogó hangot adni valamelyik ventilátor meg néztem de nem akadályozta semmi sem a házventik sem a procihűtő mozgását, tehát a csapágy adta meg magát valamelyik ventiben. A két noctua-t kiszedtem, sajnos kénytelen voltam mert két szobában elment miatta az áram(egyre hangosabban klattyogtak, végül le kapcsolt a gép, azóta két szoba konnektoraiban nincs áram) valahol meg égett a vezeték.
Villanyszerelő azt mondta hogy egyszerűbb kicserélni a vezetéket mint megkeresni a hibás részt, így vezetéksín végig lesz húzva a konnektorokhoz.(Panel). Viszont annak ellenére hogy a házhűtőket lehúzkodtam még mindig nem vagyok teljesen nyugodt a klattyogó hang továbbra is hallatszik csak sokkal halkabb lett. A táp 2008-as kb, a prociventi 2010 eleji, nem tudom meg állapítani melyik makkanhatott meg, legjobb lenne mindkettőt cserélni, a prociventi Amd gyári, ezt(csak a ventit) milyenre érdemes cserélni? X2 245 ről van szó. A GPS450-be milyen ventit érdemes nézni? Forrasztós? Nincs szegeden valaki aki ért a tápjavításhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest