- iPhone topik
- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
DroiDMester #3296 üzenetére
Visszaolvastam nem három hozzászólást és nem is harmincat. Az én konkrét kérdésemre nincs releváns válasz a topikban. Többen is megkérdezték már ezt. Van itthon egy bontatlan F12-m valahol előtúrom és felhasználom azt. Adatait összehasonlítva közel ugyanazt tudja mint a P12. A gép egy kb 50w nagyon max. 60w csúcsfogyasztású kétmagos igp-s irodai gép. Ahhoz elég lesz. Elvileg már 2.7v-tól elindul mindkettő. Használtam ilyet régebben egy másik tápban ott szépen helytállt egy minimum dupla ennyit fogyasztó gépben. Feltételezem ide is elég lesz. Köszi a segítséget.
atiska007 Én is erősen támogatnám a topik összefoglaló frissítését. Egy ház ventilátor topikban elmenne ez az összefoglaló de itt barkácsolás kábelvagdalás forraszgatás van. Arról pl. semmi sincs az összefoglalóban, hogy hogyan köss be egy ventit, a csatlakozón melyik szál melyik, a gyáritól nagy mértékben eltérő teljesítményfelvételű ventilátor alkalmazása okozhat-e bármi problémát a tápban és a többi. Tudom ott a google rá lehet keresni de ha már egyszer itt van ez a topik. Rengeteg újra és újra feltett kérdés elkerülhető lenne pár alapvető dolog leírásával, magyarázatával. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V2 RGB
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest