- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Aktív témák
-
csui
csendes tag
Üdv!
Van egy LG dvd-irom, mostanában kitalálta h ő nem ir dvd-t! cd-t megirja, de dvd-t nem. Ki lett probálva más gépben, müxik rendesen. A dvd beolvasással is elég lassú. Előtte nem nyultam hozzá, át nem állitottam semmit, most hogy kiprobáltam máshol, még mindig ugyanaz van... Van hogy el sem tudja kezdeni, csak a ''rövid lezáró szakaszt'' (vagy micsodát...) irja fel a végén, vagy néhány %nál kilép hibára hivatkozva, miután vagy 3 percen át felpörget-leállit játékot csinált, és természetesen ezalatt má nem irt semmit. Mi lehet a baja? Még némi hiba a gépről, hogy NFS U, U2, MW, Carbon, bármelyiket is próbáltam ki, már a menüje is (!!!!!) hót pixeles volt. Mint vmi win 98-as korszakban... A játék elindul, kb közepes beállitásokon van (default), de hogy ilyen pixeles legyen... Másik gond, mostanában vettem egy uj vinyót(Maxtor 80G --> Samsung 250G), a régivel elég lassu volt a rendszer, azt hittem a vinyó az oka h régi, zörgött rendesen. Na az uj vinyóval sem sokkal jobb a helyzet, éppen gyorsabb mint a régi, de az elején tiszta halk volt, semmi zörgés, kb egy hónap alatt majdnem olyan lett mint a régi... És terhelés esetén továbbra is meg van lőve minden (300k-s up/down fölött alig hajlandó megnyitni egyszerű progikat is...) Új ''tippem'' a táp (több mint 4 éves), esetleg memória(1 éves mult, 2*256M) 3000+ amd sempron, gigabyte k8ns alaplap, radeon 9600xt turbo, tv kártya - ennyi a gép. Szerintetek?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest