- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz attiati #4781 üzenetére
Magántanárból is sajnos csak az anyanyelvi jó igazán.
Válaszolva b0bcat ellenvetésére is...
A Don't Panic-nél csak olyan tanárokat alkalmaznak (vagy régebben ez volt a szempont...), hogy anyanyelvi szinten, felső fokon beszélje a nyelvet, és előnyben részesítették azokat, akik több évet éltek és tanítottak angolt külföldön (USA, Anglia, Ausztrália, Kanada, Új-Zéland stb). Tehát mind magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező tanár volt. Az én tanáraim még ezek közül kerültek ki. Ma már nem tudom, mik a követelmények a felvételhez. Lehet, hogy egy gimis emelt szintű angol érettségi, nem tudom...)
Hogy most mi van, nem tudom, mert azóta nem állok szóba velük, viszont az onnan kirúgott nyelvtanárok többsége azóta új, saját nyelviskolát alapított. Figyelmedbe ajánlom a Free Spirit Language Clubot. Fenn vannak a Fészen, és az egyik legjobb volt Don't Panic-os tanár vezeti. A módszerek ugyanazok, csak a vezetőség nem k....g.
A másik alapítótársa, az első és legkedvencebb nyelvtanárom most éppen Svédországban lakik a párjával, és jelenleg éppen Chilében töltik a telet. Privátban linkeket is adok, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
b0bcat
addikt
Bocsánat, ha kissé nyersen fogalmaztam feljebb, de ez a téma úgyszólván vörös posztó számomra!
Tanári és korábbi tanulói tapasztalatom is van arról, hogy miféle kisebb vagy nagyobb hiányosságokkal rendelkeznek az anyanyelvi
tanárokoktatók a nem anyanyelvi nyelvtanárokkal szemben, tehát nem a levegőbe beszélek, és nem is pusztán csak a sértettség okán (mint kvázi lesajnált nem anyanyelvi nyelvtanár) írtam, amit írtam.Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
Jó nagy butaságokat sikerült felsorolnod.
• A nem anyanyelvi tanár is azonnal javítja a kiejtési vagy hanglejtési hibát.
• A nem anyanyelvi tanár is javítja a nyelvtani hibákat.
• Nem muszáj a nem anyanyelvi tanárral magyarul dumálni semmiről, így nyelvtani szabályokról sem.Cserébe a nem anyanyelvi tanár olyat is el tud magyarázni neked, illetve olyan hibák okát is megérti, amit egy anyanyelvi sosem fog tudni. És azt se felejtsük el, hogy az anyanyelvi "tanárok" nagy része semmiféle nyelvtanári képzettséggel nem rendelkezik!
Összességében egy anyanyelvi tanárnak nem sok előnye van egy képzett, rutinos, a célnyelvet magas szinten beszélő, valódi - bár nem anyanyelvi - tanárral szemben, ez az igazság. Sajnos makacsan tartja magát ez a mítosz, hogy csak külföldön, illetve csak anyanyelvi tanártól lehet (jól) megtanulni egy idegen nyelvet. Ami egyszerűen nem igaz.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest