Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A számítógép a sátán műve, az élet megrontója, ezt az alatt a 5 év alatt szűrtem le, amióta itt lakik a szobámban. A helyzeted annyiból jobb, hogy van 6 év előnyöd velem szemben és te maradandót még nem rontottál el a tanulás mellőzésével.
Olyan dolgokra, gondolok, hogy a napi rutint megváltoztatod, reggel nem kapcsolod be, suli után, a lazítás nem gépezés. Egy időben suli után leültem és valami tetszőleges könyvet olvastam. És utána álltam neki tanulni, gép nélkül
Azt rajtam kívül többen is mondják, hogy ha megváltoztatod a tanulási szokásaidat, pár hónap kell míg azok meg is látszódnak, ezt kivárni és a vélt eredménytelenség ellenére is kitartani a kevesebb gépezés mellett.
Az is jó megoldás, ha van külön gépezős íróasztal, és tanulós, a kettő házasítása sem jó. Esetleg a család közös közös termeiben elhelyezett számítógép is korlátozó lehet, abban az esetben, ha van aki rád szól, hogy "elég legyen".
A tanulásról meg annyit, hogy amiben számolás van, azt kegyetlenül kell gyakorolni, ha nem vagy zseni, akkor összes típus példára megoldás menetét be kell gyakorolni, készség szintűre, hogy amikor ránézel a feladatra tudd, hogyan kel megoldani. Esetleg a levezetések ismerete is segíthet a képletek megértésében
Amihez meg magolni kell, ott segíthet, ha a fogsz egy papírt, becsukod a könyvet, füzetet, és papírra leírod, mit akarsz elmondani, ha szóban kérdeznének. Miután megvagy összehasonlítod a füzettel/könyvvel. Nem szabad rá sajnálni az időt, ha közben nem vonja el semmi a figyelmedet lehet haladni. Egyszerűen csinálni kell, gyakorolni, nincs könnyű siker.
Számgéptől pedig az aprók közt biztos megszabadulhatsz, nem hiszem, hogy igazán szükséged lehet rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest