- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Szia
Nagyjából végigolvastam a hsz-eket, engem igazából az érdekelne, hogy milyen a suli, amibe jársz. Ha nem titok, elárulhatnád a nevét

Csak mert egy ilyesmi átlagot szinte nulla tanulással el lehet érni, ha kicsit is figyelsz órán, és azért a tz-kre átolvasod a könyvet és a jegyzeteidet.Én asszem pont fordítva vagyok ezzel, a kémiát és fizikát nagyon utálom, borzasztó unalmasnak tartom, de azért első gimiben bőven meg lehet tanulni ezeket is.
Na, de a lényeg, hogy én nagyon sokat használom a gépet tanulásra is, sok mindenre csak ráguglizom, és kevesebb, mint fele annyi idő alatt megtudhatsz egy csomó mindent.
Az irodalommal nem tudom hogy állsz, engem az antik kultúra különösebben nem érdekel, szerintem a XVIII,XIX.századtól kezd érdekes lenni, de ez persze tök szubjektív. Annyit akartam csak mondani, hogy az irodalom nem egy nagyon vészes tantárgy, ha odafigyelsz órán, és jegyzetelsz, akkor menni fog, a másik pedig, hogy sokszor a saját véleményedet is leírhatod, ezt külön díjazzák a jobb tanárok.
Ja, és ülj olyan mellé, aki érdeklődik, jobb tanuló, mert amikor a padtársad leszarja az egészet, és elvonja a figyelmedet is, annál szerintem nincs szarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest