Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivo
csendes tag
A kemény felületre keménnyel rajzolást egy idő után meg lehet szokni, végülis a wacom táblánál is erről van szó.
Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat.
Lehet, hogy egy használt Compaq TC1100-as lesz a vétel, még alakul.
Olyan programmal senki sem próbálta, mint a
Alias Skecth Pro 2.0 (ezt mindenkinek csak ajánlani tudom)
Photoshop
Illustrator
Flash
Painter IX
főleg ezeket használtam eddig nyomásérzékeny tollal. Számomra kicsit meglepő, hogy még grafikusok közül is milyen kevesen használnak táblát a rajzolásra, és tablet pc-s rajzolási tapasztalatokat még angolul se találtam a neten.
Pedig mint grafikus már 10 éve is azon gondolkodtam, hogy mennyivel jobb lenne közvetlenül a képernyőre rajzolni. Erre itt vannak ezek a gépek és mégse használják erre, ??? érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest