Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
Vesporigo #7292 üzenetére
Más szemüvegen keresztül nézzük a hobbyt valószínűleg. Ez a La Vina egy alap játék. Olyan mondjuk mint az összes kockapóker. Ez is egy kockapóker a sok közül. Nem rossz, csak nem erre vágysz, ha ajánlást kérsz. Ezért ha ajánlok valakinek valamit, akkor egy malacpókert akarok ajánlani, vagy inkább hagyom az egészet és válasszon a doboz színe alapján a teszkóba vagy mittudomén....
Szóval ez a La Vina egy cuki 12, egy tucat játék. Ok olcsó, meg sok benne az anyag, meg szépek a szőlőfürtök...
Mivel eleve az egész műfaj finoman szólva is limitált (megyek előre a sávon Parks, Dog Park stb.), inkább ajánlok egy Fesztávot (gyűjtögetsz, beváltod, de azért ég és föld, mennyivel jobb...)! Vagy ha már sávon akarsz menni és számít meddig mész el: Egizia: Shift of Sands; atyaég, milyen fantasztikus játék!!!
Ettől még megemlítettem, mert boros valamennyire, de én ilyet ajánlani nem fogok.Régen imádtam a Catan-t, ma már sajnos nem fog előkerülni. De jó rá visszaemlékezni... azóta többszáz játék átfolyt a kezemen. A La Vine most jó, azutàn meg majd jön egy Fesztáv vagy egy Egizia és elmossa. Ha van rá igény. Sokan nézik/nézték a Cobra 11-et, amikor a sorozatbarát.hu-n már rég megnézhették volna a netről a The Wire nevű sorozatot. Csak nem volt meg rá az igény... Az emberek nagy része azt eszi, amit eléraknak.
Ha valaki meg 5.000 Ft-ért akar venni jó játékot, az is megoldható! Csak akkor nem témát kell keresni (arra vannak könyvek meg sorozatok), hanem játékélményt. Ugye nem szín alapján választunk autót... jah... De! 😁 (én is úgy vettem szagelszívót, drága vóót)
-
maross
nagyúr
válasz
Vesporigo #6239 üzenetére
Macera, szallitasi koltseg is, vam+afaszorny is. Neha vannak olcsosito konteneres kozos rendelesek, de inkabb csak egy weboldalrol, es nagyon sok honapot kell varni a befutasig (en nem szoktam beugrani ezekbe, talan Azie tobbet tud roluk). Eu-s arakhoz kepest altalaban félár alatt kell keresgelni, hogy megerje, es par ezerrel olcsobban kijojjon valami. Amugy ha mar Apex Collected, dobok egy privit
. Leaving Earth-ot is lattam valahol, mindjart utananezek.
-
anubys1984
aktív tag
válasz
Vesporigo #6199 üzenetére
Szerintem ebben az esetben érdemes csoportos rendelésbe beszállni.
Kánai Zoli szokott többek között ilyen rendeléseket szervezni, ahogy néztem, már több jelentkező is van rá.
KZ KöZös szervezései néven megtalálod a FB-csoportot.
Szerk:
Oké, nézem, hogy én is későn írtam... -
Dr.NX
addikt
válasz
Vesporigo #6199 üzenetére
Facebook közös rendelős csoportban láttam szerveződést.
Lands of the Mesozoic
egyéni ára 55 USD
kedvezményes ára 41,25 USD
egyéni posta 50 USD
kedvezményes posta 10 USDNa mire beírtam, Azie megelőzött.
-
DJGABI
addikt
válasz
Vesporigo #2447 üzenetére
Én úgy magyaráztam barátnőmnek (meg talán szabály is említi, hogy érdemes elkülöníteni feljebb/lejjebb csúsztatva őket) hogy két csoport van: egy ül az etetőn, a többi meg a földön (1, 2, akármennyi sok). Ha nagyobb értékűt teszel, mint ami az etetőn jelenleg van, akkor ugye "ütöd": elkergeti a tied, meg felveszed a magot stb stb. Úgy lesz több madár "mellette", hogy kisebbeket játszol ki (amíg el nem érik az etetőn ülő "erősségét"). Plusz ilyenkor az a "jutalom" jár hogy rakhatsz ki kézből még egyet a gyűjteményedbe.
Röviden: csak a példa kedvéért írtak több madarat, egy-egynél is ugyanúgy megy a kiértékelés.
-
DJGABI
addikt
válasz
Vesporigo #2374 üzenetére
Azok sajna nincsenek olyan jó áron. Meg igazából ahogy olvasom Piepmatz mellé kb felesleges az Arborétum, nagyjából ugyanaz a mechanika. Mondjuk a fás is gyönyörű, meg persze elfér a polcon...
Én is erősen gondolkozok mit tegyek mellé, de szerintem a madaras nekem elég lesz. -
JoinR
őstag
válasz
Vesporigo #2269 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy olcsóbb legyen, hónapok óta egyáltalán nem kapni, én még augusztusban rendeltem elő, akkor szeptember végét jósoltak a 2. nyomtatás megjelenésének, és folyamatosan tolják azóta is.
Amúgy nagyon jópofa játék, 1-2x játszottam vele. Az európai kieg nagy hiánypótló lesz, remélem az elirásokat javitják a kártyákon (Facebookra felraktak pár kóstolót, mind hibás kb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest