- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
gpeeter #1537 üzenetére
két személlyel játszva is teljesértékű - fontos, hogy többen is lehessen játszani?
amúgy bbg-t ha ismered, ott a típust és a játékosszámot is be lehet állítani a részletes keresőbenKártyás Coopok vannak, mint aeons end, dragonfire és társai. nem tudom ezek beleférnek-e árban a történetbe. meg van csomó figurás coop ami jó 2-en is, nem tudom a kockadobálás mennyire jön be (descent), esetleg amit ismerek, de csak 1x játszottam egyedül a city of kings.
másik kommentre: tiltott 1-2-3: a sivatag 4-en is elég nehéz, nem tudom 2-en mennyire küzdős. az alkatrészek kiásása még hagyján, de visszajutni élve a helipadra és letakarítani a homokot közel mission impossible
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged