Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Predator2 #147246 üzenetére
Egész pontosan a Magenta1-hez 3 dolog kell: legalább két vezetékes előfizetés (pl. internet+vezetékes telefon, vagy más kombináció) és egy mobil előfizetés.
Illetve a képed alapján a következő lépésben hozzá kéne adnod egy alap vezetékes telefont és akkor lenne 4270 Ft az előfizetési díj összesen (ez még nem magenta 1), ha a kedvezménnyel érintett területen vagy.
Juss el addig a pontig, ahol szabadon adhatsz hozzá vagy törölhetsz szolgáltatást az összeállításból és ott nézd meg az árat, hogy mit ajánl.
Tehát:
2 vezetékes szolgáltatásra van kedvezmény, ami internet esetén az internet+vezetékes telefon kombinációt olcsóbbá teheti, mint egyébként az internet lenne önmagában. Ezért írtam, hogy ne csak az internetet nézd önmagában, hanem vezetékes telefonnal együtt.Ezen felül még Magenta1 kedvezmény is jár, ha van Telekom mobil előfizetésed és az ügyfélszolgálattal összekapcsoltatod Magenta1 csomaggá.
-
Predator2
addikt
-
dropi
senior tag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
tamas018 #147239 üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modemértékek meg tudjuk írni, hogy a jövőben kell-e szakadástól tartanod. Docsis3.1-s modemet fognak adni az új csomaghoz ami 24 docsis3-as letöltési csatornát és egy 3.1-es csatornát fog használni.
A 3.1-es csatorna érzékenyebb a zajokra mint a 3.0-ás, amennyiben a környéken rendben van a hálózat stabil lesz az internetkapcsolat. -
tamas018
csendes újonc
Sziasztok!
Adott egy Telekom otthoni szolgáltatás koax hálózaton 250/10-es netcsomaggal, de kb. 2500 forinttal lenne drágább havonta a 1000/25 így gondolkozok a váltáson. A mostani csomaghoz Sagemcom Fast 3686 van, amivel elégedett vagyok. Az új csomaghoz melyik modemet adják? Valamint valakinek van-e vele tapasztalata, a koax gigabittel?
Köszönöm válaszotokat!
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Predator2 #147225 üzenetére
Ha neked jelenleg 2 szolgáltatásod van, internet+telefon, akkor azt online nem tudod megoldani, hogy csak 1 maradjon és átváltásra kerüljön optikára. Első lépés, hogy telefonon vagy chaten vagy személyesen lemondod a vezetékes telefont, és ha ez megtörtént akkor megrendeled az interneten a váltást optikára. Tehát megoldható amit akarsz, csak nem egy lépésben online.
-
norrberth
addikt
válasz
Atomantiii #147229 üzenetére
Ez valóban igaz.
Felfele kevesebb.Nekem eddig 100/10 es netet.
Adott a helyi szolgáltató.
5400Ft ért.Most bajba lesznek..
Kutyának nem fog kelleni.
Alig vártam ki kötessem!És mikor bementem..
Még letámadtak hogy miért köttetem ki?
Meg mire?
Mondom T com.
Járták lefele a sárga földig.
Kijött vagy 2 szerelő... Rámjöttek a buzik.
Sebességet mertem már?
Mert nem tudja azt amire előfizetek!
Sokan megbánták hogy bekötették.
Meg egy szar az IP tv része.
Akadozik! Csak a bajom lesz vele.Mondom nekik..
Nekem mindegy csak olcsó legyen. 😋
Aztán csak mondták..
És már az ügyintézők szóltak rájuk.
Hogy fejezzék már be.Aztán leadtam a modemet.
És könnyes búcsút vettem tőlük. -
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Predator2 #147217 üzenetére
Én is most váltottam digiről Telekomra. 1000/1000 + iptv. Nálam a tv és az optika belépési pontja két külön szobában van és ahol a tv volt, oda csak koax ment, az viszont padlóban levő csőben, de sikerült athúzni az utp-t is oda. A dolog csimborasszója, hogy miután megcsináltam az utp bekötést, rájöttem, hogy a beltéri egység wifis, azóta is azon van. A képminőség szerintem bőven elfogadható.
Nem tudom mennyit kell fúrni, de azt is meg lehet oldani szépen, nem kell hozzá nagy rombolás. -
norrberth
addikt
válasz
Predator2 #147225 üzenetére
250/70
Telefon és net4270Ft
De ott a vodafone tv.
Náluk van csak net
4400FtUgyanaz mint a T com.
Tőlük bérlik...
És a tv+net
6600Ft ez is ugyanaz mint a T nek M es tv csomag.
250 es nettel
Sőt ingyenes a felvevős része is.Épp a napokban nézegettem az árakat.
Akinek bent van az optika.
Ott csak boxot cserélnek.
És kész.Csak azt nem tudom..
Mennyire jó és stabilak a boxok amit ad a vodafone. -
AnonymusX
őstag
-
Predator2
addikt
Értem, köszönöm a válaszokat. Maradok a Diginél.
Viszont volna még1 kérdésem.
A legkisebb optikai net csomagra van maximum szükségem, semmi másra.
Ami elméletig 5448Ft-ba kerül.Viszont ebben a formában számomra teljesen érthetetlen okból, nem lehet igénybe venni.
Csak ha valami plusz szolgáltatás is kerül mellé. Például egy alap vezetékes telefon csomag, ami soha az életben nem lesz kihasználva....Viszont így már az ár is drágább.1, Ez nem a vásárló megtévesztése?
2, Ennek így mi értelme? -
AnonymusX
őstag
válasz
Predator2 #147221 üzenetére
Na ha optika van nálad, akkor az optikai kábelt behúzzák ahova mondod, itt lesz az ONT. ONT-tól meg UTP kábel megy a beltérihez.
UTP helyett meg lehet oldani akár WiFi (mesh) hálózattal is, de hiába van WiFi az új beltérin, az itteni tapasztalatok alapján kezdik letiltani a Wifit rajta, így a WiFi-s Access pointba mindenképp kábellel kell csatlakoztatni.
-
Predator2
addikt
válasz
AnonymusX #147218 üzenetére
Magyarul, csak hogy jól értem e...
Először bekötik az új optikai netet amit nemrégen telepítettek a faluban. Gondom a házban is lecserélik vezetékeket. Majd a HGW-ből ONT lesz.
Az ONT-ből meg UTP vezetékekkel viszik el a jelet a tv melletti beltérihez.Mert akkor nekem az elétben lesz sajnos IPTV-m. Szó nem lehet róla, hogy szétfúrják a házat. (Tetőtérbeépítéses Kádár kockáról beszélünk)
-
norrberth
addikt
válasz
Predator2 #147217 üzenetére
Engem inkább a minősége érdekelne.
Van e olyan jó IP tv mint a műholdas.Mert hát a műholdas digi és one direct.
Elég ragyi. Agyonvan tömörítve.
Bezzeg az Astra műholdról 19.2K a sima digitális kép.
Olyan hogy beszarok.
Hát a HD az meg teljesen más világ.
Mint amit ezek adnak...Régen a T Sat viszont jó volt!
Ott jó kép volt. -
Predator2
addikt
Helló
IPTV-vel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Jeleneleg a digi műholdas szolgáltatását használjuk. Kacérkodom a gondolattal, hogy átállok a telekom iptv rendszerére/csomagjára.
Jelenleg a ház be van koax vezetékezve azon kapja az "adatot/jelet" a beltéri.
Ez IPTV-nél hogy működik? Az is működik koaxon, vagy újravezetékelik a házat hozzá?THX a választ.
-
norrberth
addikt
-
Essejó
veterán
válasz
szido85 #147210 üzenetére
A Haraszti út páros oldalán a szemközti házhoz vittek koaxot. A sarki oszlop és a ház távolsága szemre bő 70 méter. Félúton 1 db oszlopot állítottak az adott telek sarkánál. Szabvány betontalpas fa oszlop, aztán hogy azt a megrendelő fizette-e azt nem tudom megmondani.
-
szido85
csendes újonc
Sziasztok!
Új kertesházas övezetbe költözünk, és szeretnék a Telekomtól internetet. A legközelebbi villanyoszlop az optikai elosztóval kb 60-70 méterre van, onnan a villany földkábelen jön a házunkhoz. Szerintetek a Telekom képes lenne szolgáltatni oszlop nélkül? Gondolom saját oszlop soha nem térülne meg, ásni meg nyilván nem fognak. -
patrikcoc
senior tag
Értem, köszi az infót! Holnap jön a szerelő cserélni, kíváncsi leszek megoldja-e…
PPPoE Passthrough neked be van kapcsolva? Ezen kívül mást nem állítottam át (illetve a Wi-Fi le van tiltva nálam).
Ha már Wi-Fi, ebben erősebb az 5GHz mint a sima 5670-ben, az 3200Mbps-t írt, a v2 7200-at. -
zst
tag
válasz
patrikcoc #147204 üzenetére
Szia!
Hogy is fogalmazzak. Egyelőre nem tudom. Most jelen pillanatban közel 6 napos az uptime. Igaz vettem egy szünetmentest alá, de azzal is újraindult még első napokban. Azóta megy... kopp-kopp.
Elvileg hoznak egy Technicolort majd valahonnan (1 hete ígérték.
, szóval lehet nem lesz belőle semmi ).
Srác aki bekötötte nekem az optikát, beszélt valami hardveres kobakkal a telekomnál, ő azt mondta hogy van valami gáz a Sagemcom firmware-el, mert bizonyos helyeken ez a verzió újraindulgat. Teljesen random területeken. Valahol szépen folyamatosan működik. Nem tudni milyen egyedi dolog okozhatja. Ezért is ígérték meg a Technicolort, csak sajnos itt a környéken ezeket a Sagemcomokat osztják ki... Ezt kapták.
Szóval most "teszt" van, majd kiderül mi lesz.
-
blackmajesty
aktív tag
Azt észreveszitek mindig, hogy a kedvezmény kevesebb az új csomagon, de azt nem, hogy a listaár kb annyival lett kevesebb. A Magenta 1-es ár, a 2022-es csomagoknál ha az otthonit nézzük kb annyi, mint a 2020-asoknál, csak más a kedvezmény százaléka, mert olcsóbb csomagból kapod a kedvezményt.
Krinyo: Mivel átíráskor aktuális csomagra kell váltani, mivel új előfizető leszel, így ugyanaz lesz érvényes rád, de ha megnézel egy régi és egy új ajánlatot, nem lesz nagy különbség a végösszegben, ha ugyanazt kapod.
Kaba: Ne állítsd már, hogy a mobilra 30% a kedvezmény Magenta1-ben, mert ez sem így van. Nézz bele az ÁSZF közös kedvezmények pontjába, és láthatod, hogy a 2022-es mobilokra marhára nem egységes a kedvezmény, vannak kombinációk (mobil s, m hang csomagok bármilyen internettel) amik 30%-ot kapnak, vannak amik 20-at (mobil l, xl bármelyik nem korlátlan nettel), illetve hogy a korlátlan hang és adat kombinációk 1 sim esetén kb 30, két ilyen sim esetén kb 40, míg 3 vagy több ilyen esetén 50%-ot adnak. A régi csomagokra továbbra is annyi a kedvezmény ami volt.
Nem számít hogy új vagy régi ügyfél, csak az, hogy milyen csomagba kerülsz. Új ügyfél csak 2022-essel rendelkezhet, réginek meg van amikor maradhat a régi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest