- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Nyugodt éjszaka után vagyunk. Végre édes is jobban van aminek nagyon örülök. Még két napot kell kibírnia és utána 2 nap pihi lesz neki is. Már mindketten nagyon várjuk. Egyben a 8 nap melo nagyon sok neki, főleg úgy hogy közben beteg is. Én szerencsére már meggyógyultam és tálti is jól van miután feltöltöttük fagyállóval. Szeretem ezt az autót! Amit kap tőlünk azt nem nagyon bírnák a mai modern verdák. Ő a maga kis 25 évével pedig mindent eltűr. Akkoriban még autókat gyártottak nem ilyen retkeket mint most.
Munka: Tegnap léceznünk kellett pedig eszünk ágában sem volt kimenni a hóban csúszni mászni. Mi a vízcsendesítőt akartuk készíteni ami kevésbé veszélyes munka. Azért haladtunk egy darabot előre. Zoli le is fotózott a tetőn. Szerintem ma is lécezni fogunk.
Cuncikám este minimális hisztit csapott csak . Ez simán belefért. Amolyan csajos hisztit vágott ki. Már most sajnálom a leendő pasiját..
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest