- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Bealudtam.. Nem is emlékszem csörgött e az óra vagy csak spontán a belső ébresztőm jelzett hogy ideje lenne felébredni. Így hogy később ébredtem majd 3/4 órával minden csúszásban van. A kávé mellettem gőzölög de ihatatlanul forró még. Az agyam be sincs kapcsolva csak egy ujjal ütögetem a billt. de keresgéle a betüket.
Tegnap nem tudtuk folytatni az előtetőt mert a kőmik nem végeztek. Sőőőőt! Mostanában nem is fognak végezni ezért kényszerből a lambériában lévő velux ablakokat burkoltuk körbe. Picit beszaratott minket a munkaadónk is. Vannak olyan munkák amit nem lehet teljesítményre kiszámolni és ott napibérben vagyunk. Ez mindenkinek jó de tegnap délelőtt felvetette hogy mi lenne ha a kőművesek bérét kapnánk ilyenkor. Na neeee!! Nekik semmilyen szerszámuk nincs csak a sima kéziszerszámuk nekünk meg milliónyi értékű gép van a csomagtartóban.. Ne vegyenek már egy lapra minket. Szinte semmi felelőség nincs rajtuk. Ha valami nem sikerül úgy akkor kennek még oda egy kis sarat de nekünk 2x is meg kell gondolnunk hol vágunk bele a fába mert azt nem lehet visszapótolni. Ezt ki is fejtettük neki és úgy tűnik beletörődött. Ha megmakacsolja magát akkor egy pillanat alatt nagy gondba kerültünk volna. Több hónapnyi munkánk esett volna ki. De estére tudtuk ezt csak meg. Addig aggódhattunk..
Ma a kömik miatt nem tudunk menni. Szerintem már a neki állok mamánál a festést elkészíteni holnap pedig már festünk nála.
Szép napot mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Dark Souls sorozat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM