- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Még lefelé haladunk. Ránk maradt némi bontás amivel egy nagy plafonrésznek volt menet. Sajnos ennek a résznek a gerendázatát teljesen újra kellett építeni. Nyilván egy ilyen rom háznál a minden is előfordul. Ha ma szerencsénk lesz akkor elérhetjük a nulla pontot és megindulhat a tető készítése.
Reggel lesz még egy kellemetlen beszélgetésem a tulajdonossal mert délután átküldte a fedélszéktervet neki a tervező amit továbbított és teljesen másképp gondolta ezen a terven a tető kialakítását mint amilyen rajzot én az elején kaptam. Az anyagszükségletem teljesen felborult és hirtelen a rajzon termett 9db. tetőablak aminek nyilván van egy beépítési költsége. Ezt át kell beszélnünk még itt az elején mert én az árajánlatomat az eredetileg megkapott rajzra adtam nem erre.
Ma nekiállunk talpszelemenezni és a tetejét kiszintezni. Nem lesz egyszerű eset ennél a régi fafödémnél.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával