Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Úgy néz ki túljutottunk a fogzási őrületen. Végre nem arra riadtam fel hogy ordít mellettem Sári.
    Tegnap összedobtuk az előtető szerkezetét és le is lambériáztuk és rádobtuk az OSB-t. El akartam vinni táltit műszaki állomásra állapotfelmérésre de nem fértem be. Remélem ma be tudnak nyomni. GYakorlatilag végignyomok egy műszaki vizsgát és ha megbukik valamiből akkor egy sima állapotfelméréssé silányul a menet, de ha minden rendben akkor beviszik az adatokat a gépre és ez lesz maga a műszaki vizsga. Nem nagyon tökörészhetek mert elsején lejár a műszakija és nagyon úgy fest hogy holnaptól bele kell kezdeni egy kilátóba ami után nem lesz időm táltossal foglalkozni. Karosszéria rendben van, és szerintem minden oké de nyilván a fékpadon simán elhasalhat a paripám. Igazából a futóműhöz tartozó dolgoktól tartok picit. Fékék, lengéscsillapítók és kormánymű. Majd meglátjuk mi lesz.
    Igazság szerint a kilátót jövő héten kezdtük volna de muszáj holnap beleállnunk mert keresnek mást ha nem lépünk. Persze a munkáink egy része majd valamikor befejezzük. :( Nem szeretem az ilyen zsarolásos helyzeteket.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák