Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Úgy néz ki túljutottunk a fogzási őrületen. Végre nem arra riadtam fel hogy ordít mellettem Sári.
Tegnap összedobtuk az előtető szerkezetét és le is lambériáztuk és rádobtuk az OSB-t. El akartam vinni táltit műszaki állomásra állapotfelmérésre de nem fértem be. Remélem ma be tudnak nyomni. GYakorlatilag végignyomok egy műszaki vizsgát és ha megbukik valamiből akkor egy sima állapotfelméréssé silányul a menet, de ha minden rendben akkor beviszik az adatokat a gépre és ez lesz maga a műszaki vizsga. Nem nagyon tökörészhetek mert elsején lejár a műszakija és nagyon úgy fest hogy holnaptól bele kell kezdeni egy kilátóba ami után nem lesz időm táltossal foglalkozni. Karosszéria rendben van, és szerintem minden oké de nyilván a fékpadon simán elhasalhat a paripám. Igazából a futóműhöz tartozó dolgoktól tartok picit. Fékék, lengéscsillapítók és kormánymű. Majd meglátjuk mi lesz.
Igazság szerint a kilátót jövő héten kezdtük volna de muszáj holnap beleállnunk mert keresnek mást ha nem lépünk. Persze a munkáink egy része majd valamikor befejezzük.
Nem szeretem az ilyen zsarolásos helyzeteket.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szeretem az ilyen zsarolásos helyzeteket.