Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Még félig alszok. Most a szokásosnál is nehezebben ébredtem fel. Édes bejött hogy lefőtt a kávé pedig addigra azért fel szoktam ébredni. Dög meleg van a lakásban. Nehezen bírom ezt hogy egyik héten megfagyunk majd utána hirtelen megsülünk.
Tegnap délelőtt hamar elszaladt. Tulajdonképpen csak boltban voltunk. Dél körül indultunk cunciért Pestre. Apámhoz beugrottunk és még porszívóztunk is az odaúton. Nem akarom hogy tálti annyira leharcolódjon belül. Tiszta röhej volt Pesten hogy a hidakról és rakpartokról az emberek nézelődtek. Szinte végeláthatatlan mennyiségű nézelődő volt. Mintha augusztus 20.-a lenne. Minden rendben volt a nagyobbik lányunkkal. Egy napig volt távol de mégis hiányzott neki Katica. 2 hét múlva már 2 hetekre fog elmenni az apjához. Nem tudom hogy fogja átvészelni ezeket a napokat. Majd meglátjuk.
Ma elvileg lambériázunk de nem biztos. Nem sok kedvem van semmihez. Ezeken a vasárnapokon szinte nem is tudok pihenni amikor megyünk Pestre.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest