Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

1x fent voltunk az éjszaka. Sajnos nehezen aludtam vissza mert teljesen felébredtem. Ez olyan 1 óra körül lehetett.
    Tegnap vissza kaptuk táltit! Este mentünk be érte busszal és hazafelé már a hű fegyverhordozóm hozott minket. A szerelő azt mondta több vizsgát ne nagyon akarjak rá. Alig 23 éves. A legszebb női korban van a drágám. :DD Még nem teljes az öröm mert betelt a forgalmi ezért cseréltetni kell és emiatt nem ragasztották fel a matricát sem a rendszámra. Ma délután begurulunk vele Fehérvárra és az okmányirodában cseréltetjük és ragasztatunk. Délelőtt ki fogom porszívózni mert megérdemli. Nagyon hiányzott már! Kerek 1 hétig nem tudtam menni dolgozni és közben volt egy nagyon kalandosra sikerült pesti utunk apám felrobbanós kocsijával. Hazafelé jövet táltos egy gyanús pöffenést nem adott ki magából. Csak teszi a dolgát. Nagyon sajnálni fogom ha 2 év múlva nem kap több életet. :O
    Tegnap nem sok minden történt. Cunciék kirándulni voltak az ovival. Örülök neki hogy ilyen sok foglalkozás van az oviban. Imád oda járni és mi is imádjuk az ovit!
    Holnap munka! :DD :DD :DD
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák