Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
1x fent voltunk az éjszaka. Sajnos nehezen aludtam vissza mert teljesen felébredtem. Ez olyan 1 óra körül lehetett.
Tegnap vissza kaptuk táltit! Este mentünk be érte busszal és hazafelé már a hű fegyverhordozóm hozott minket. A szerelő azt mondta több vizsgát ne nagyon akarjak rá. Alig 23 éves. A legszebb női korban van a drágám.Még nem teljes az öröm mert betelt a forgalmi ezért cseréltetni kell és emiatt nem ragasztották fel a matricát sem a rendszámra. Ma délután begurulunk vele Fehérvárra és az okmányirodában cseréltetjük és ragasztatunk. Délelőtt ki fogom porszívózni mert megérdemli. Nagyon hiányzott már! Kerek 1 hétig nem tudtam menni dolgozni és közben volt egy nagyon kalandosra sikerült pesti utunk apám felrobbanós kocsijával. Hazafelé jövet táltos egy gyanús pöffenést nem adott ki magából. Csak teszi a dolgát. Nagyon sajnálni fogom ha 2 év múlva nem kap több életet.
Tegnap nem sok minden történt. Cunciék kirándulni voltak az ovival. Örülök neki hogy ilyen sok foglalkozás van az oviban. Imád oda járni és mi is imádjuk az ovit!
Holnap munka!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra