Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Térdem teljesen rendbe jött. A munka helyretette. Nem szabad ilyen apróságokon fennakadni hogy fáj valami. Erőltetni kell és elmúlik. Itt vannak a gyermekeim. Tegnap hazafelé felvettem őket és most nálam vannak. Már nagyon hiányzott a két dinnye! Utoljára karácsonykor jártak nálunk és azóta már eltelt egy kis idő.
    Tegnap délelőtt cserepeztünk, délután pedig folytattuk a megkezdett tetőt. 7 méteres 10/15-ös szarufák vannak és ketten állítottunk belőle fel 1 párt. A szemem tolta kifelé a szemüvegemet annyira nehéz volt. Ma reggelre csoportosítottak át embereket mert nem vagyok hajlandó besz@rni minden nap. Majd sietek haza mert azért csak itt vannak a gyerkőcök. Persze édes azonnal felhördült itt mellettem hogy értük nem sietek haza?! :Y :W NŐK!!!
    Cuncikát felvették abba az isibe ahová szerettük volna. Egy picurka családias légkörű iskola ahol egy tünemény tanítónénije lesz. A neve is ezt sugallja: Angyalka néni. :D
    Édes már 63 kilónál jár az 54-ről. Szépen gyarapodik a szerelmem.
    Reggel munka előtt megnézek egy másik munkát. Egy egyszerű tetőablak beépítés. Majd egyik délután megcsinálom.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák