Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MWC 2025: Kezünkben a Sonim új hőkamerás strapamobilja
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma kései kelés volt mert nem megyek dolgozni. Tegnap felfúrtam egy szelement a falra és azt szigeteli ma körbe a kőműves. Hagyom dolgozni és nem lihegek a nyakába. Amúgy pedig esik is az eső és tegnap eleget áztam ahhoz hogy ma ne akarjak. Nem most keltem fel de nem jutottam el a naplóírásig mert azon szenvedek hogy rábírjam a vga-t hogy menjen 2D órajelen ne mindig Low 3D-be menjen amikor elég lenne egy alacsonyabb órajel is. Egyelőre nem jött össze. Elvileg csak 13W-ot spórolnék ezzel ami nem olyan sok de izgat hogy miért nem megy. Úgy látszik az Nv. is ugyan úgy hadilábon áll a driverekkel mint az ATI.
Ma fodrászhoz is kell mennem mert a fejem már nagyon durva. Édes a héten szabin van és mivel cunci beteg közösen megyünk a hajvágásra.
Édes nagyon oda figyel rám! Nem szeretné ha megint nagyon a gép rabja lennék ezért finoman ,majd egy idő után erősebben jelzi ha túl sok időt töltök a gép előtt.. Jól teszi hogy vigyáz rám!
Tegnap megérkezett az első OTP-s lakáshitel felszólítása édesnek. Az apja szólt rá olyan hangnemben amit nehezen tolerálok. Még nem is tolta ide a képét és megpróbál beleugatni az életünkben. Legközelebbi esetnél én fogok beszélni vele és az én simulékony hangnememben el fogom küldeni az anyjába. (elnézést édes)
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest