Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kurti
csendes tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem h nem kötelező h kinyithatós legyen az a fő h sokat tudjon elérhető áron.Azt ajánlották nekem h vegyem meg a nokia6020-ast.Szerintetek?
Sokan azt mondták h elég jó telcsi.
Köszönöm a segítségeket. -
kurti
csendes tag
Újból én vagyok az a kérdésem lenne h a sharp gx-25 van másik színben?Vagy csak kékben lehet kapni?És a motorola van másik színben vagy lehet váltogatni a fedőlapját?
Köszi! -
kurti
csendes tag
Újból én vagyok az a kérdésem lenne h a sharp gx-25 van másik színben?Vagy csak kékben lehet kapni?És a motorola van másik színben vagy lehet váltogatni a fedőlapját?
Köszi! -
kurti
csendes tag
Sziasztok!
Én is inkább bt akarok de ha nincs más az infra is jó!
Lehet h igazatok van és veszek egy olyan telcsit, de az is igaz h a sharp gx25 sokkal jobb!Nem tudom mit csináljak!!!!!!
De köszönöm h segítetek!Ha van még ötletetek akkor írjátok meg.Köszi! -
kurti
csendes tag
Sziasztok!!
Szeretnék egy telefont venni és nem tudom h milyet.Szeretném ha kinyithatós lenne és min.-um legyen benne infra és kamera!Legszivesebben egy motorola v550 vennék de már az osztályomban már van valakinek és nem szeretném lekoppintani.A testvéremnek pedig egy sharp gx-25 van és azt se szeretnék ugyanolyat!Eggyáltalán van olyan telcsi amit én akarok?Ja és ne legyen nagyon drága.Előfizetéssel szeretném megvenni.
Köszönöm előre is segítségeteket!
:C
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest