Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nekem egy rémítően szar storym van eldentről.
10+éve elköltöztem Pécsről ahol egy nagyon jó fogorvosom volt. Visszajártam hozzá évente de messze van, problémás volt.
Olyan ~6éve behozta IBM a medicovert. Ingyenes fogorvosi vizsgálat, árakból kedvezmény. Gondoltam akkor talán most kéne váltani időpontot kértem elmentem az eredmény lesokkolt.
Van egy lyukas fogam és mindkét amalgános tömésem cserélni kell.
Szarul éltem meg, nem fájt, kértem időpontot de jött a karácsony lementünk Pécsre. Felhívtam a Pécsi dokim, hogy beférnék e mondta jöjjek. Végignézte azt mondta fogkőt lassan le kéne szedni lekapja most. OK. Utána kérdeztem minden rendben van e. Mondta igen. Rákérdeztem, hogy töméseket nem kellene e cserélni. Újra végignézte azt mondta egy 10évig még simán maradhatnak. Elköszöntünk.
Bárcsak mondhatnám tévedhetett és nem vette észre, hogy lyukas egy fogam és tömést kellene cserélni de ez már ~6éve volt. Nem ő tévedett. Hanem az a fogorvos aki megfúrta volna az egyik jó fogamat meg cserélte volna a töméseket nem kevés pénzért fölöslegesen. Nálam itt valami elpattant.
Gondolom nem kell mondani de azóta is lejárok Pécsre a régi dokimhoz amíg él(élek) ő fogja csinálni az 1-2éves kontrollt és mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest