- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
HuMarc #52779 üzenetére
Elobbi. De miert lennenk azok? Neha ha egyedul korizok delelott a palyan, egy kde-s apukaval szoktam talalkozni, jol eldumcsizunk. Meg tobben jottek at onnan is, akkor ok dezertorok?
Az egesz orszagban ha 500 ember gyorskorizik, sok ertelme nincs az ellensegeskedesnek.
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #52724 üzenetére
van egy ilyen csokornyakkendom, de fogalmam sincs honnan, miert es hogy mikor hordtam
-
tisn
addikt
kutyaiskolás környéken pedig szerintem egész nyugodtan görkorizhatnál, jól nevelt és okos kutyák teremnek errefele
szabadon szaladgalnak, az eleg veszelyes
de voltunk parszor ott isgörkorizni keményburkolaton pl: pláza, árkád, passzázs
az arkad teteje nagyon jo volt, de a biztonsagior eccer elzavart, azota nem megyunk oda
belvaros/diszko nekem nem jo, csak a gyerekeknek, veluk szoktunk is (mi gyalog/ok gorivel) -
tisn
addikt
nem poenkodom, szoktam gorizni a regi hid-szerb hatar szakaszon, es a kutyaiskolanal is a toltesen
(bar mostanaban egyik helyre sem jarok, az elson mentunk volna a gyerekekkel, mikor megallt egy srac autoval, es mondta, hogy ne menjunk arra, ott megharapta futas kozben a gator kutyaja/kobor kutya, a masik helyen meg eleve sok dog van.)
a szort kavics az nyilvan nem jo...
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #52695 üzenetére
(ha formalis logikaval felirod, lathatod, hogy ez a kijelentes nem mond ellent az en allitasomnak
)
-
tisn
addikt
nekem egy cngs kellene, de nem multipla
eleg hulla igy a valasztek
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #52613 üzenetére
jo volt az a jardan
delutani csucsban ahogy az ongyilkos bicajosok kavarnak az autok kozott a dupla korforgalomban, az roppant veszelyes
ott elobb utobb eluti egy auto/troli vagy felszeleteli valamelyiket a vellanyosna mindegy, en ma'n falusi lettem, nem mostanaban fogok szegeden bicajozni.
-
tisn
addikt
A francba, lebuktam
)
(De nem, mikor eloszor egyeztetunk telefonon, akkor megemlitem a nagysagrendet. Ha ilyenre szamitottak, akkor jo, ha nem, akkor sztornozzuk. Nem mindegy, hogy 10 perc, vagy fel-egy nap van elqrva.
Persze vannak projekt alaku munkak is, ott azert elmegy 1-2-x nap a elozetes felmeresre, arajanlat irasra.)
-
tisn
addikt
Alapveto dolog lenne, hogy kiirjak, hogy tapasztalattol fuggoen mondjuk 150-200k br. Igy lopjak az ember idejet felesleges interjukkal. Akkor volt kulon orom, mikor meg egy nap szabiba kerult, vagy tobb koros interju volt...
Szerk: mostanaban mar a telefonban tisztazom az oradijamat, jo par utat megsporolva magamnak...
-
tisn
addikt
válasz
totya694 #52286 üzenetére
Irtad, hogy ignist akarsz: szvsz barmelyik uj suzuki jo valasztas (ignis, uj swift, sx4), mert sokan vettek hitelre, utazni mar nem maradt love, abbol tenyleg meg lehet fogni keves km-est.
Es igen, allapotot veszunk, de akkor is jobb a nyugdijas autoja, aki belerakott 50k km-t 10 ev alatt, es a markaszervizbe hordta vegig.
Es a kavicsos neppereket hanyagolnam.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #52101 üzenetére
most jonnek a szemelyes talalkozon nem megjelenok
-
tisn
addikt
help
ismerősnek kellene tablet, de nincs igazán specifikálva
- 9-10" méret
- kellenének bestbuy ajánlatok a 40k és a 60-70k-s kategoriaban
- droid
- elsosorban itthoni, de ha kulfoldrol van valami nagyon jo az is lehet
- elsosorban internet, talan munka (kis szovegszerkesztes), jatek csak 2d-s kisgyerekeknek valo
koszi a segitseget -
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #51322 üzenetére
csigaban es petofin is ingadozik a burek minosege (szarazsag, turo mennyiseg, stb.), szvsz kb. ugyanaz (havonta eccer kb. szoktam enni)
-
-
tisn
addikt
erdekelne egy sztereo erolkodo ocsoert
-
tisn
addikt
Senior phps kellene szogedre ismeros cegnek, aki tud emberket, irjon egy privit.
thx
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #49929 üzenetére
este van csak (meg hajnalban)
es ne gyere, igy is sokan vagyunk -
tisn
addikt
abit nf7, ta'n athlon 3200+-al, meg ta'n egy giga rammal erdekel valakit?
netre mar lassu, muzeumba, gyujtemenybe ta'n meg jo...
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #49034 üzenetére
ok, mint irtam nem friss a tapasztalatom
-
tisn
addikt
válasz
Lacielvtárs #49009 üzenetére
par eve a feszkoban meg maganszemelynek is adtak cuccokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest