- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
A lidl-ben láttam korábban komplett szetteket trafóval, távirányítóval 6-ért.
Ha komolyabbat akarsz, akkor a pártházzal szemben a sarkon van egy ledes bolt, meg a Szilléri elején és talán a Brüsszeli közepén a csarvakerrel szemben, ahol foglalkoznak ilyenekkel.
Ha meg spórolni akarsz, akkor ebay, alibaba (+1 hónap). -
nap
addikt
válasz
Lord Dragon #80761 üzenetére
Lehet, hogy érdemes várnod pár hónapot. Ha a bányászkártyák tömegével kerülnek a használtpiacra, vagy a gyártók megpróbálnak túladni a raktárkészleten, akkor az erősen lefele nyomja az árakat.
-
-
nap
addikt
Most már jobb keverőst sikerült találniuk, de ez is NAGYOTHALL.
Végre nem csak a túltolt basszus puffogását lehetett hallani, hanem valami zenére, énekre emlékeztető dolgot is, de MI A PICSÁÉRT KELL VÁROSBAN EKKORA HANGERŐT TOLNI, hogy még én a szeged vége táblánál is halljam csukott ablaknál? -
nap
addikt
válasz
ritkaság #80278 üzenetére
Az én telefonomon mindig engedélyezni kell a fájlátvitelt, ahhoz, hogy az intézőben megjelenjen. Ehhez viszont aktiválni kellett fejlesztői módban valamit, hogy engedélyezni lehesen a telefonon a fájlátvitelt.
Az első telefonomat meg csak feldugtam, és minden hókuszpókusz nélkül láttam kommanderben is. -
-
nap
addikt
válasz
Speeedfire #80027 üzenetére
Akkor a helikopter a jó választás.
-
nap
addikt
válasz
Speeedfire #80023 üzenetére
Tavaly voltam arra. Nem volt szar az út, nem volt nagy forgalom, és a kompozás is külön élmény volt.
-
nap
addikt
Ha valaki új kormányt szeretne...
-
-
nap
addikt
Nem tudtok valakit, aki micro SD kártyáról vállal adatmentést?
-
nap
addikt
Ha EU-n kívüli országból rendelek műszaki cuccot 150$ felett, arra hány százalék a vám?
Vicces, hogy még a postaköltséget is megvámolják, és a vámra is fizetek forgalmi adót. -
-
nap
addikt
Tudtok ajánlani gumist, aki foglalkozik defektjavítással?
-
nap
addikt
válasz
vizslakutya #78155 üzenetére
Vedd rá a laptopodat, hogy elfelejtse a wifi-s routeredet, majd csatlakozz az újra.
-
-
nap
addikt
Van néhány nyomtató és számítógépdobozom, ha kell valakinek.
-
nap
addikt
válasz
martonx #77648 üzenetére
Szinte az összes állami megrendelésű szoftver hagy kívánni valót maga után.
Valszeg hozzá nem értők rendelik meg hozzá nem értőktől, akik programozást nem látott egyénekkel íratják meg, csak a pénz "jó" helyre kerüljön.
És a működő rendszereket is ilyen szarokra cserélik lásd etr->neptun, e-napló->kréta -
nap
addikt
válasz
macilaci78 #77533 üzenetére
És ennek a legnagyobb hányada a palack előállítása, a marketing, és a logisztika. Ebben a sorrendben.
-
nap
addikt
válasz
ShadowX #77511 üzenetére
A kérdés az, hogy melyik részén laksz a panelnak, ahol télen is egy gatyában vagy, ahol még a kabátot is fel kell venni, ha kicsit is hidegebb van. Ha az előbbi, akkor a kétrétegű bőven megteszi. Ha fázol, akkor belülről is lehet szigetelni a falakat. Az kb 2-3 fok plusz és jobb hőérzet.
-
nap
addikt
Hőlégballonos jó reggelt!
Asszem, mégiscsak be kell szereznem egy fényképezőt...
-
nap
addikt
Köszi mindenkinek a tippeket!
-
nap
addikt
Hol érdemes email címet csinálni?
Gmail jó lenne, de valaki már lenyúlta a nevemet.
Fontos a megbízhatóság. (kimenő, bejövő, a meglévő ne vesszen el, szoval freemail, citromail, mailbox nem jó.)
Jó lenne magyar cím. Ez nem annyira fontos.
Hosszútávra szeretném, ne kelljen 2-3 évente váltani.
Szóval az emailek szent grálját keresem, tudtok ilyet ajánlani? -
nap
addikt
válasz
macilaci78 #76804 üzenetére
Köszi! Megnézem.
-
nap
addikt
Nem tud valaki eladó, használható Salgó polcot pici pézé?
-
nap
addikt
válasz
macilaci78 #76332 üzenetére
Köszi!
Igazából 512MB-os és 1GB-os modulok, csak volt egy kis kommunikációs probléma a szék és a billentyűzet között. -
nap
addikt
Kiárusítás! Eladó több darab 220V tápkábel és párhuzamos portos nyomtatókábel 200Ft/darab.
-
nap
addikt
Sok helyen csináltattam már szemüveget, de javasolni én is a kárász utcai Erényi Optikát javaslom. Ott szemvizsgálatot is csinálnak.
-
nap
addikt
Ma szerencsére már nem út közben kapott el, így láttam, hogy borsó-mogyoró nagyságú darabok potyogtak.
-
nap
addikt
válasz
SirRasor #75862 üzenetére
Oké, benéztem, nem kínai, hanem amerikai. Így lehet, hogy megvette, mégsem kell, bolti ár alatt szabadulna tőle. De a free shippinget eddig csak 200k fölött, vagy kínai eladótól láttam. Persze lehet kamu is, benne van.
Azért a 20k nagyobbik hányada a vám, áfa, artisjus, szállítási költség, nagyker haszon, kisker haszon. A bekerülési költség és a gyár haszna a kisebb rész. -
nap
addikt
A vonat Ferihegy előtt tesz ki. Csak át kell menni a felüljárón...
-
nap
addikt
Kellene nekem kombó jack (4 pontos) - jack kábel.
Nem tudjátok, lehet-e ilyet kapni, valaki csinál-e, vagy lehet-e hozzá alkatrészt kapni?
Két féle lábkiosztás létezik a kombó jack-ra, az egyik van a laposon, a másik pedig az átalakítókábelen, amit vettem. Szóval nem működik. -
nap
addikt
Nálunk is 0,24-0,52 között mozgott a lefele irány, felfele megvolt a szokott 5Mbps.
Most már megint jó. -
nap
addikt
válasz
Agyasima #74797 üzenetére
Talán ez lehet az.
-
nap
addikt
-
nap
addikt
Ezek a sebességmérők elég nagy ráhagyással dolgoznak. És mindenki túlzott visszafogottsággal közelíti meg őket.
-
nap
addikt
válasz
ShadowX #73201 üzenetére
Horonymaróval tudsz helyet csinálni a villanyvezetékeknek. Vagy vésőkalapáccsal. Aztán, ha kész a villanyszerelés, lehet gipszelni.
Nálunk a villanyszerelő gipsszel tüntette el a hornyok nyomát.
Nem lett tökéletes, mert a gipsz zsugorodott, ahogy száradt, ezért egy kis mélyedés maradt utána, de csak akkor lehetett észrevenni, ha az ember kereste a szemével. Szóval egy hónappal utána kellett volna gipszelni/glettelni, de annyira nem volt zavaró, hogy ezért újra kifessek.Petya: Eredetileg sincs falidoboz a konnektoroknak, csak kijön a kábel a padlóból és kész...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest