Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totya694 #45771 üzenetére
Anyum kolléganője jogász volt és ő mondta, hogy szívesen megcsinálják baráti áron a cégalapítást, majd neki nem volt ideje erre és átpasszolta a férjének. Közben még válás is lett a történetben és a férje kb a piaci ár dupláját számolta fel. Nagyon mit tenni már nem tudtam, mert utolsó pillanatban jelentette be az árat amikor már minden készen volt minden papír és illeték meg volt fizetve ... Szóval megszívtam rendesen... Amúgy ez a kedves jogász úr jelenleg Szegeden praktizál ... amúgy nagyon gerinctelen pofa (kb elérhetetlen...) Az ár miatta a kamarára mutatott, hogy ő szabja meg az árakat, majd jött azzal, hogy lehet olcsóbb is de a különbözetet számla nélkül kéne odaadni neki ...
Szóval az okos ember más kárán tanul, a hülye a sajátján sem ... én a kettő között vagyok a sajátomon
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest