Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #10049 üzenetére
Samsung M620.
De a ritkaságok kategóriájába nevezném még az LG GD102-őm is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #10055 üzenetére
igen. de valszeg odaadom ingyen-bérmentve egy nagyon jó barátomnak. azzal csak kinyírom ha áll a fiókban
-
félisten
-
SirRasor
addikt
Egy kis off:
9 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 64 gb-os Crucial M4 SSD-nek.
Sokan írták, hogy fölösleges babusgatni, de azért kíváncsi voltam mit lehet belőle kihozni, ezért a win7-et széttweakeltem, hogy minél kevesebb írás történjen.Eredmény: hátralevő élet a jelenlegi használat mellett ~375 év
Make Love not war!
-
pschio
őstag
válasz SirRasor #10058 üzenetére
Ez kb olyan mint egy srác akit ismerek. Van egy S4-es Audija. Vatta új, széttuningolva. 800Le. Della van bőven benyára. De nem használja. Csak a garázsban áll az NSX2000 mellett. Elő sem veszi őket. Helyette a Wagon R+ -al jár.
Minek vetted meg, ha nem használod és nem leled benne örömöd?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
SirRasor
addikt
válasz pschio #10060 üzenetére
Sajnos nem ugyanolyan. Minél nagyobb a HDD..izé SSD, annál kevésbé kell foglalkozni a wear levelinggel, mert van bőven hely, és sokkal könnyebb több helyet hagyni. Mivel nem vagyok milliomos (ellentétben a példáddal), ezért nem 512 GB-osat vettem, csak 64-eset. Ha 512-esem lenne, akkor meg se fordult volna a fejemben bármit is állítgatni.
Másrészt meg annyira nem toltam ki magammal, mert a nyers programokat erre telepítettem, szóval az indulási idejüket alig befolyásolja valami. Egyedül azt rontottam el, hogy ruszki programmal az users mappát áthelyeztem HDD-re, és egyrészt nem teljes lett az átrakás, mert nem tökéletes a program, (de ami sokkal nagyobb gond) másrészt nem lehet visszacsinálni. Emiatt azért itt-ott winen belül lehet érezni, hogy megakad, úgyhogy holnap újrateszem a wint, és nem állítok semmin. Esetleg a böngészési előzményeket átteszem a...neeem, ebbe a hibába estem eleinte is. "Csak ezt átteszem, semmi több. Na meg esetleg ezt...meeg még ezt.." és így jutottam el a ruszki programig is
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Frenky89 #10061 üzenetére
AD az 173 elvileg, ami nagyon sok. Az enyém most 6-on áll 2936 óra után ..de mivel nézed? CrystalDiskInfo normálisan kiírja.
Make Love not war!
-
őstag
Hali!
Legalább 64 gigás ssd-t keresek, lehetőleg garisat. Akinek van eladó, küldjön PM-et.
Üdv!
-
ebegab92
senior tag
Még mindig keresek AM3-as Athlon II X2 vagy X3 processzort.Sempron csak akkor érdekel,ha kétmagosítható
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
macilaci78
nagyúr
válasz pschio #10060 üzenetére
Azért az S4 Audi látványnak is szép.
Mellesleg Magyarországra minek S4 Audi, hol használja ki? Pirotól pirog gyorsulni 50km/h sebességhatár mellett, vagy az autópálya 130-asánál? Ha akarja, a Buzukival is lealázza a jó népet.
Majd 40 év múlva rak rá egy OT-s rendszámot és busás haszonnal túlad rajta.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
maláj
addikt
nekem + nincs SSD-ém mert mindig másra elköltöm az árát
-
-
Frenky89
addikt
válasz SirRasor #10075 üzenetére
Úgy értettem, hogy az AD a Wear leveling count SMART ID-ja, mint ahogy a Power-on hours ID-ja a 09.
Tehát AD -> Wear leveling count=42, 09 -> Power-on hours=3064. Amúgy Crystal-lal nézem én is.Mellesleg kár aggódni.
-
Rhino666
addikt
Airwalk iPhone 4S fehér gumi tok (új, bontatlan) 1k
Vodafone 246 (függő, használt, hibátlan) 2k
Sony Webbie HD MP-1 kézikamera (kishibás) 15k
Logitech Performance Mouse MX (2 éves, lejárt gari) 13k
Gigabyte PCI 54Mbps WiFi kártya GN-WP01GS (haszált, hibátlan) 2kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
bolcsodal
addikt
Ott is sokat dobna szerintem. Ott a CPU lesz a gyenge láncszem, de a mindennapokban megszünne a HDD töltögetés az biztos.
Engem a 14s-os Win7 boot és az 1-2s-os excell/word/pdf fileok megnyitásának ideje győzött meg.
Figyelni kell, hogy a chipset tudjon AHCI támogatást. Mert az SSD állagmegőrző funkciók csak úgy működnek (TRIM).
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
madstunt
addikt
válasz macilaci78 #10066 üzenetére
egyre több itthon is a track day, azokon ki lehet használni
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #10057 üzenetére
áh, azt az egyet nem lehet
csak arról van szó, nekem a használati szokásaimhoz okostelefon helyett sokkal jobb egy 7 colos tablet (most jelenleg egy p1000-es elsó generációs galaxy tabom van, amíg nem lesz valami értelmes váltási lehetőség, de annyira balherék a gyártók (hozzáteszem a samsung is) hogy sajna nincs, és előreláthatólag nem is lesz egyhamar )
az viszont tény hogy maemo5 után az ICS-ig elég hulladék a multitask, szerencsére ott már jó lesz de addig rohadtul hiányzik. akárcsak a pöpec hw billentyűzetRhino: PÜ
[ Szerkesztve ]
-
veterán
ha 50 gigán elvagy a netbookon akkor jó lehet a 64 gigás ssd tényleg más a fillingje...
Mikor először cseréltem a notebookban hhd-t ssd-re akkor azt mondtam, hogy most már nincs lelke a gépemnek mert nem zümmög ... tök fura volt, hogy nem éreztem, hogy működik ... de meg lehet szokni
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #10082 üzenetére
Figyelni kell, hogy a chipset tudjon AHCI támogatást. Mert az SSD állagmegőrző funkciók csak úgy működnek (TRIM).
Nekem egy olyan olyan SSD-m van, ahol nem kell az ACHI, mert van helyette garbage collection funkció, itt magától is tudja az SSD a dolgát, ha XP-t teszel rá, akkor is működik rendesen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #10088 üzenetére
haaaat, alapvetoen az ms hozzaallasaval van baj mobil es tabletfronton is
a legjobb tabletrendszer IMHO valami khiméra lenne a maemo5-ből meg a harmattanból
de ugye a microsoft báb ott elintézte a dolgokat.alapvetően nekem amelyek tetszenek az az asus eee slider modellek, de azok meg tizcolosak ha lenne beloluk hetes akkor lehet lecserelnem
-
félisten
-
tajcsi
őstag
Rózsaszínű gay-es ing merre található ?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
pmheros
őstag
válasz macilaci78 #10066 üzenetére
"Mellesleg Magyarországra minek S4 Audi, hol használja ki?"
-bárhol ahol van plázacica. (ilyennel farok nem marad szárazon )nem vagyok tökéletes
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Bitcoin topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest