- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poszy
csendes tag
Üdv!
Kérlek engedjétek meg a következő megjegyzést nekem! Nem vitatom, hogy sok a buta és idegesítő ember, no meg az enyveskezű fajta, de úgy gondolom, hogy örülnötök kellene annak is, hogy egyáltalán van munkátok... Sokan örülnének, ha ilyen melójuk lenne mint nektek. Még akkor is, ha mondjuk a fizu nem több 70k-nál. Ismerek olyan embereket akik minimál bérért kaszálják a füvet egész nap, a tűző napon (benzines fűkasza). Sokan, sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint ti, és kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy hű meg ha kiborított egy "hülye" vásárló. Minden munkának megvan a buktatója, de ez a topik számomra egy kicsit sznobnak tűnik, mint itt nagyon sok más topik is. Kérlek, ne kövezzetek meg a véleményemért, semmi bajom nincs veletek!
Csak egyszerűen elmondtam a véleményemet.Üdv!
Poszy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest