- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
eziskamu #10461 üzenetére
Igen, arra gondolt 100%
Mindenkinek mondtam aki betéved, hogy puskázzon a dobozról, mert sok infót elárul...de ne nyissák ki...persze volt akinek ezt hiába mondtam...kb 4x szóltam rá akkor is kinyitotta.
Nem is lenne gond ezzel de közel 50 ember lett meghallgatva...ha az mind nyitogatni kezdett volna, most lenne egy csomó leamortizált dobozos termékünkAmúgy érdekesek az eredmények, közel 50 ember (48 pontosan) ezekből 3 "jöhetett vissza" szoftveres tesztre...avagy sajnos rengeteg Vér Pisti él közöttünk, de hatalmas tisztelet minden kedves kivételnek
Amúgy maga a teszt nem volt vészes, csak arra voltam kíváncsi, hogy valóban értenek-e hozzá...ha már ilyen bevállalósak.
2 alaplap, 2 CPU, 2 router, 2 táp, 2 VGA összehasonlítása csak szóban, dobozról puskázva.
Amúgy megjegyzem a gonoszság az ott volt kicsit, mert mindent úgy válogattam, hogy közel "egy teljesítmény" legyen...
Persze nem mindenki ment végig ezen a 4 teszten...hiszen tök felesleges volt, viszont 2.-ig mindenki eljutott, mert ki akartam szűrni azt, hogy esetleg csak véletlen az elsőt nem tudja...én naivII. forduló avagy a "Szoftveres teszt": WinXP telepítés mindenféle partícióra, ami épp eszembe jutott, frissítések ki/be kapcsolása, IP konfigurálás, megosztás, swap állítás...no meg közben benn volt egy gép amiben a 4 ramból az egyik hibás volt arra is ráengedtem őket...és közben még kérdezgettem is, nehogymá egyszerű legyen
Nekünk is rengetegszer kell szervizelés közben kiszolgálni stb.Szerintem nem volt vészes(remélem), ezeket mindenképpen tudnia kell(ene) annak aki megpróbál számtech boltba dolgozni.
-
Devid_81
félisten
válasz
Badman 4ever #10464 üzenetére
Ezek az urak, azért jöttek mind mert úgy érezték, hogy értenek a számítástechnikához
Szerencsére a felvételizésnek vége...talán jobb is! -
Devid_81
félisten
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnapi nap is volt több okos szösszenet, íme kettő gyorsan:
(Wlan router 54Mbit)
- Ezzel a routerrel vezeték nélkül lehet az internethez csatlakozni, maximum távolság 54Méter...(Alaplapos kérdésben pedig)
- Nagyon gyors gépet lehet építeni erre az alaplapra, akár 3Gbit/sec... -
Devid_81
félisten
Felvételit tartunk a boltba.
Én kaptam eme nemes feladatot, hogy vizsgáztassam a jelentkezőket...
Gondolom a tőlem elhangzó kérdések nagyjából világosak lehetnek majd a "válaszok alapján"
Néhány közel "hasonló" alkatrészt kellett az embereinknek véleményezni, összehasonlítani...
Csapjunk bele!ASRock AM3 AMD 480x (ALiveXFire-eSATA2) vs. ASUS G31 (ASUS P5KPL-VM)
- Igen ezek mind jó alaplapok, ezekbe intel celeron biztos belemegy, sőt ebbe úgy látom még az AMD is
- A Front Side Bus nagyon fontos, nagyon erős intel gépet lehet-e köré építeni, a másik meg Cross Fire-ös, e köré nagyon erős gépet lehet akár játékra is
- Ez egy jó alaplap két videó kártyát (is) fogad, akár SLI be is mennek melyek cross fireX-en csatlakoznak az alaplaphoz.
- Az AM3 fizikailag teljesen eltér az az AM2 től, más a tokozás.
- Az ASRock nagyon rossz alaplapokat gyárt, ég és föld a kettő.
Mondom egy gyárból esnek ki...erre Ő: komoly???Ezt eddig nem is tudtam...- A PCI-e 1.1 és a 2.0 az teljesen eltér egymástól fizikailag.
Powercolor HD 4670/512MB/DDR3 vs. Leadtek 9600GT/512MB/DDR3
- Húú, ez jó kérdés, hogy melyik erősebb, de a 4670es az nagyon erős, azon fullHD-ba simán elmegy a GTA4
- Az nVidiát javaslom csak játékra az ATI inkább 3D-s alkalmazásokhoz jó.
- Az nVidia dupla olyan erős mert 256bites
- Az nVidia sokkal jobb, mert támogatja a physix-et ami miatt sokkal fejlettebb mint az ATI
-
Devid_81
félisten
Lehet nem is ide kellene dobjam a linket?!
De azért nem rossz, lehet barkácsolni is LC-POWER mód
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Ford topik
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest