Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adik
őstag
Ükászban megkaptuk, hogy nem lehet felbontani egyetlen fülest sem nálunk sem. Fülhallgatónál ezt még meg is értem, de fejhallgatónál már nem ennyire egyértelműen. Mint vevő, nekem is lenne ilyen igényem - persze én tudok olyan helyeket, ahol bele lehet hallgatni, és amikor vettem fejhallgatót, akkor mindig olyan helyen vettem, ahol volt rá mód, hogy meghallgassam. Aztán ezt jeleztük a góréságnak, eredményként benyeltek pár fejhallgatót, és mint kiállító darabokat felbontották, és ki is rakták a pultra, rendesen bekötve. Azóta viszonylagos boldogság van: bele is tudnak hallgatni már kb 5 fejhallgatóba az emberek.

1010: megértem a néni igényeit. Az egy másik dolog, hogy ezt tirpák módon jelezhette feléd - gondolom azért borultál ki, és nevezted banyának, meg boszorkának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő