Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
guftabi96
üzenetére
"Gépház össze van horpadva"
Erről eszembe jutott egy régi sztori. Még olyan 14 éves lehettem, mentem át haveromhoz (akkoriban mindketten imádtuk a Doom, Quake, Duke Nukem játékokat és ezerrel toltuk). Belépek a szobába, a következő kép fogad. Gépház oldalán akkora horpadás, ami az alaplapig be volt hajolva. Haverom fekszik az ágyon, eszi a chipset. Köszöntünk egymásnak, kérdezem, hogy sikerült-e eljutnia az utolsó szörnyig.
- Eljutottam, de nem tudtam kinyírni, aztán bekékhalálozott a gép és mikor újraindítottam eltűnt a mentés. De már nem játszok vele, mert szar a gép. Ne haragudj, de most tök fáradt vagyok, megeszem a chipset és alszok, kikísérlek. (felkelt az ágyból és befáslizott lábával bicegve kikísért).
-
customer114
őstag
válasz
guftabi96
üzenetére
Már a babettás résznél érződött, hogy ebből nem csak win újratelepítés lesz.

Ha tippelnem kéne akkor c2d előtti korszakból származik?
(letört hűtőről jut eszembe - nem nagy sztori csak így offba, topic rajongóknak):
Anno szakközép, korszerűsítés(?), gépcserék. Régi gép kuka. Na, akkor nézzünk már alá
mit lehet elvinni belőle. Ház oldallap (vagy fedlap?
) leszedés utáni látvány: classic sok por (nem kell magyarázni), *kézzel arrébb lapátolható. "- De fura, ezekbe nem volt hűtés?"... *pár másodperc kutatás szemmel* *szembesülés* Borda ventivel együtt az egyik sarokba, ki tudja mióta leszakadva, foglalatról kábelestől. Fura, ezen még tegnap dolgozott valaki. FIN
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) leszedés utáni látvány: classic sok por (nem kell magyarázni), *kézzel arrébb lapátolható. "- De fura, ezekbe nem volt hűtés?"... *pár másodperc kutatás szemmel* *szembesülés* Borda ventivel együtt az egyik sarokba, ki tudja mióta leszakadva, foglalatról kábelestől. Fura, ezen még tegnap dolgozott valaki. FIN