- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18453 üzenetére
Áááá... baszki
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18431 üzenetére
Gégék? Mint GoldenGate?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
SityiSXT #18303 üzenetére
Te a KaszaTibinek dolgozol? Annak vannak ilyen megmozdulásai
Egy kis vidámság képp egy száma: Költözz el -
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #17745 üzenetére
Mindig csak az IT bűnözés... maradjunk a hagyományos fizikai erőszaknál
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Jazzos #17740 üzenetére
Ott a pont! Mea Culpa
Amúgy amit após gépéből kiszedtem 12cm-es ventit az most itt pörög mellettem... fantasztikus teljesítmény..szinte 0 levegőszállítás, ráadásul az előlapra szerelve kifele fújta a levegőt. Ergo semmit nem csinált. Nem értem mindek gyártanak ilyen házakat ...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #17727 üzenetére
Hajaj.. mennyi ilyen van. A kisujjadat nyújtod, aztán vinné az egész protézisedet
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #17717 üzenetére
Localhost türelmes... ugyanott edződött ahol én...kellett a türelem
-
MR_Joe
senior tag
Már-már felháborító a kérdés
-
Tegnap xoptam após gépével. Venticserék történtek. A gép előlapja leszed, 12cm-es venti leszed, majd laza fél órás küzdés, hogy az AC F12 Pro ventit feltegyem a házikóra. Mikor végre sikerült.... rájöttünk, hogy nem lehet tőle visszaszerelni az előlapot mert túl magas a venti.csoda h kezdek őszülni?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
GrandeP #17596 üzenetére
Mondjuk ismerősöd nem tudom mennyire komolyan turbózta fel a cuccot, de a linken a srác
elég komoly pénzt emlegetett. Olyan 150e körülre számoltam, de majd visszatekerem. De az biztos, hogy elég sokat ki lehet így hozni a gépből.Szerk.: hátha van tapasztalat vkinek - tiplink 542g rúter eldobálja a netet. Korábban nem volt gondom, de ezzel a sebességgel már rendszeresen ledobja a hálózatot. Tényleg a teljesítmény kevés? Sajnos nincs módom kipróbálni kisebb sávszéllel és nem tudom, így el merjem-é adni, vagy gariztassam Jazzos kollegával
Másnak ilyen plobléma?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
lipike008 #17515 üzenetére
Szexi és jól fésült mi? Legalább beálltak egy irányba az arcodon a szőrszálak
A tüskékkel sose voltam jóban.. emlékszem gyerekkoromban bicajozva arra lettem figyelmes,hogy nem fog a kontra...a "krosszpálya" egyik kanyarában találtak rám a barátaim a rózsabokor belsejében. Érdekesen néztem ki -
MR_Joe
senior tag
Ja. Ez az új csoda olyan faszányos, hogy miután megpróbálja az ember megállítani, gurul még vagy fél métert (viszi a lendület?). A régi az azonnal megállt, ha ellenkező irányba váltott vele az ember, de mivel ez nem ilyen, felkente a lábam a mögöttem levő raklapra. Az ember azt várná, hogy az újabb eszközök modernebbek a réginél. Elgondolkodtam, hogy vissza kéne mennem számtech boltba. Ott max az alaplap tüskéi álltak a Zujjamba
-
MR_Joe
senior tag
Nem. Elektromos gyalogkíséretű targonca a hivatalos megnevezése.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Jazzos #17471 üzenetére
Bevallom őszintén én nálad láttam így szerelve, azóta én is lopom
Nekem semmi gondom nem volt eddig vele.
Ellentétben egy drága vérpistikével.. Korábban szerelt géphez hívtak, hogy fagyogat, stb. Meglestem... a korábbi táp helyén (fsp 400-as) egy noname 550-es táp, és egy frissített (talán 5750?) videokártya ferdén berakva a lapba. Az FSP-t azért dobták ki (szó szerint.. a kukában landoltlegalábbis állítólag), merthogy nem bírja el a 400-as táp az említett videokarit az ismerős hozzáértő szerint. Megköszöntem a hozzáértést és vissza irányítottam őket a hozzáértőhöz. Más baromságával nem akarok szívni...
-
MR_Joe
senior tag
Nálam meg nincs ideje így beporosodnia a cuccnak... ha fél évnél többet van meg egy gépem az már matuzsálemnek számít
most épp visszafejlesztettem, de a zene azért ezen is egész jól szól...
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #17363 üzenetére
Egyik előző munkahelyemen előre összeszerelt gép kint figyelt a polcon. Jó egy év után vitte el egy jóember, majd egy órával később csörög a telefon: gép se kép se hang. Ugyan ugorjak már ki meglesni. Mivel ismerős ismerőse kimentem. Bekapcs, sípolás. Miután gyárilag nem volt garmatrica oldala lekap, belenézek, hát láss csodát: memória sehol a gépben. Tuti nem jóember szedte ki, mert baromira nem értett hozzá, szóval esélyes, hogy gyárilag úgy érkezett... kapott bele memóriát valahonnan, azóta semmi gondja
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #17223 üzenetére
Ezen sírtam
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #17188 üzenetére
Anyósoméknál egy nyitott "BUZI-E VAGY?" nevű volt eddig a legjobb...igaz nem szoktam nézegetni mire csatlakozik fel a teló. Megkeresi oszt kész.
#17162: Giovanni amúgy rendszeresen végez apró szívességeket a családnak, de itt legalább nem tevékenykedik Steve Blood.
Szerk.: heti gány: megelégeltem a tápom hangját. Burkolat lekap, 9 centis venti levág, +5v-ra rá egy 12 centis venti és gyorskötözővel felfogat. Mindezt én követtem el saját gépemben.
Hozzáteszem nem szabvány méretű táp van a gépben és csendes 9 centis venti nem volt a környéken. Melegedni nem melegszik a hangerő durván csökkent. Öröm é bódottá..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
LamerGyuri #17159 üzenetére
Nekem sikerült és nem vágyom vissza
Csak a legvégső esetben...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #16940 üzenetére
Tud lenni..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #16884 üzenetére
Sulinet egy érdekes állat volt..a mai napig találkozom a matricával itt-ott...pont az elmúlt hetekben találtak meg egy ilyen géppel, hogy "hát fejleszteni kéne valamit rajta...fijam aszondta valami négymagos kéne bele".. s478 lap 512 ddr1 memoval.... De ugye nem lesz baj belőle,ha felbontyuk a matricát? Mert anno aszondták, hogy nem szabad...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Darth_Revan #16751 üzenetére
Megoldás: építs egy újabb gépet a kártya köré
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Darth_Revan #16746 üzenetére
Valami hasonló esetem volt (talán tv kártyával?), pár óra sz*pás után a tápcsere oldotta meg a gondot. Próbáld meg hátha..
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Intelligencs #16002 üzenetére
Rég nem jártam erre, de látom a júzerek még mindig nem változtak meg
Egy szép történet egy kollegámról. Vett korábban egy üzletnél (másfél éve) egy gépet. Nem volt vele teljesen elégedett, ezért nagyjából 3-4 hónapja rendelt ugyanennél a cégnél egy erős videokártyát, ami minden játékot visz. Kapott is 13k-ért egy gt210-et...Ezekután még mindig nem volt elégedett, ezért szeretett volna rendelni a géphez valami erősebb procit. Fel is hívta a céget, akik készségesen ajánlottak egy core2duo procit majd 20e pénzért...az egymagos amd athlon 3800+ helyett... Szerencsére időközben kollegák lettünk így meg tudtam menteni egy újabb átb@ßástól. Fura cégek vannak... most a srác tervezgeti, hogy megrendeli az ajánlott procit, aztán beperli őket valahogyan mert félrevezették szándékosan.
Nagy az isten állatkertje... -
MR_Joe
senior tag
válasz
philoxenia #14580 üzenetére
Az már nem védelem, hanem támadás.
-
MR_Joe
senior tag
Fura dolog ez a netvadász cucc. Van akinek jó, van akinek nem. A jogi oldala is érdekes, meg az emberek jóhiszeműsége. Ismerek olyan júzert, aki diginet előfizető és a 20 mbites sávszélességet routerrel használja (azért ezt a netet, mert olcsóbb volt mint az általa ismert más szolgáltatók). Történetesen egy laptopról, mert az kényelmes és szintén automatikusan felmászik az első nyílt hálóra... A srác nyitva hagyta a hálózatot, mondván: ő a töredékét se használja ki, miért ne használhatná más? Nem feltétlen gondol arra, hogy esetlegesen az ő hálózatáról bűncselekményt követnek el - hiszen a legtöbbünknek sem ez jár a fejében, ha egy szabad wifit talál és felmászik rá pl az okostelefonnal. Tehát ő jóhiszeműen járt el, ennek meg megint más jogi következményei lehetnek. Lehet rángatni a dolgot jobbra balra, de aki erre szakosodott, hogy lopott internetkapcsolaton keresztül végezzen illegális tevékenységet, az úgyis megtalálja a kiskapukat. A legtöbbünket meg nem fogja zavarni az a pár - legtöbb esetben pár perces - kalózkodó, aki mondjuk egy-egy mailt tölt le a nyílt hálózatunkon keresztül.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
GrandeP #14509 üzenetére
Én is adtam el jó pár gépet zárjeggyel. Az ok: azoknak a júzereknek, akiknek láttam a korábbi gépüket vagy épp közvetve/közvetlenül ismerem a hozzáértésüket/hozzáállásukat a gépszereléshez előfordult a lezárás, hogy ne piszkáljanak bele.
Egyszerűbb/gyorsabb megoldás lezárni a gépet egy barbár elől, mintsem vitatkozni, hogy az adott gépbe nem kellett volna az adott memóriát beleerőltetni, mert nem lesz jó és a hülyesége miatt xart be a gép (pl ddr2 helyére ddr1 bepréselve, mem fordítva berakva...). Így, ha belepiszkált és beszart a gép, élből dobtam vissza, mondván: ott a papíron, hogy megbontás esetén ugrik a gar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Diablo IV
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest