- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Bádog Karajcsont minden fórumlakónak!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
toydog55555 #23390 üzenetére
mostanában? az alacsonyabb kategóriás cuccok mindig is hullottak
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #23071 üzenetére
"VBK-s menyecskét elküldöd szervizbe".. szerintem máshova küldi..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #22909 üzenetére
Erről én miért nem hallottam még? Tudom a legközelebbi kirándulás helyszínét
-
MR_Joe
senior tag
Na..megint mit indítottam el..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #22740 üzenetére
Nem Bivalybasznád... Rákosszentborzasztó.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #22737 üzenetére
Így van... pl engem se érdekel a törvény....igaz én lomizni se járok ki.
-
MR_Joe
senior tag
Anyámék detto. Van egy kis technika fényképelőjük, 1xű mint a faék, de olyan képet is készít. MEgkapták a régi Fuji s602 gépünket, azzal azért lehet normálisan is fotózni. Nem használják mert bonyolult, meg nagy meg nem értik...
u.i.: jó az aláírásod
Régen hallottam már...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #22601 üzenetére
Most nézem, hogy végre én is elkaptam egy egész szép kerek hsz számot
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #22596 üzenetére
Gondold el, ha azt is a kolléga találta volna meg.:
ütötte volna a kígyót a tápeccségben...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #22596 üzenetére
Wááá.ez még olvasva is fáj
Szerk.: tudom, hogy ez nem ide tartozik, de ma vettünk egy vadi új mondeot..
-
MR_Joe
senior tag
Kis off: olvasgatom a fórumot, vigyorgok mint tejbetök. Picilányom idemászik ölembe nézegeti a képet.. "ott egy rendőrmacka...ott meg egy rossz kutya.." aztán mosolygott nagyot. Mr.Csizmás és Qdak szerzett pár vidám pillanatot lánykámnak
-
MR_Joe
senior tag
Evvan. Másra nagyon nem tudom hasnyálni, 500Ft-ért nincs senki aki elvinné. Kidobni sajnáltam, hát felhasználtam.. persze hűtő nélkül
az furán mutatna az asztalláb alatt. Így is van ezen kívül még tarcsiba egy 2,4-es celeronda, meg egy s2775 2,8-as celeronda is, plusz ami a gyerek gépében fut.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #22439 üzenetére
Ne szidd a kövület 478-as procikat. Épp tegnap használtam fel egy s478-as 1,7Ghz-s cerkát.. billegett az asztal, de a tüskék frankón beleálltak az asztallábba és nem csúszik ki alóla. Tökéletes megoldás
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #22425 üzenetére
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Thunderzolee #22418 üzenetére
Jéé most ismertem fel az avatarodat. Tündérdóm figura
Rég láttam ilyet... akkor Te vagy Tündér Zoli?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #22272 üzenetére
"..egyébként ti mire mentek rá piacokon?.." többnyire az aszfaltra
Jómúltkorában (kb 3-4-x éve) egy dell p4 gépet vettem 5k-ért, igaz hdd és memo nélkül, viszont kb új volt a cucc belül, vagy nagyon kitakarították. Sehol egy porszem, ventik újnak látszottak, még a táp is full pormentes volt mikor szétkaptam. A ház a piacos körülmények között picit karcos volt ugyan, de akkor is megérte -
MR_Joe
senior tag
válasz
mephi666 #22226 üzenetére
"..jó lenne, ha egy vevői rendeléshez megjegyzéseket lehetne tenni, hogy pl.." ..pl az ügyintéző csaj jó bőr és facér... nagyon facér... él hal a facér..
Localhost: ahogy mondod... ez sem. Volt más viszont. Túlóra, amit nem fizettek ki, "majd lecsúsztathatod" felkiáltással... ja ez sem volt.. mármint lecsúsztatni se lehetett...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #22091 üzenetére
Óvszeres?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #22031 üzenetére
asserossz :-D
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Szakbarbár #22028 üzenetére
Nekünk a leltárhoz az üzletalaprajz volt powerpointban készítve :-)
-
MR_Joe
senior tag
Kintről hozol be így cuccokat vámmentesen?
Egy ilyent bevállalsz esetleg?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Szakbarbár #21890 üzenetére
. Ezzel lehet igazán gyilkos módon tolni az fpseket
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #21818 üzenetére
Várj, ennek szerintem.két kijelzője van. Egy 480*320, meg egy 800*480, amit lejjebb ír. .
-
MR_Joe
senior tag
válasz
#64791808 #21776 üzenetére
Ezt tapasztalom én is. Főként a fiatalabb korosztálynál. Feltesznek mindenféle idióta programot, ilyenolyan chat klienst, hozzá "emoticons" pakkot(meg amit telepít mellé magának a cucc), cuki ikonokat meg egérmutatókat. Természetesen ezeket is a jövevényprogramokkal együtt. Aztán persze témákat a windowshoz, a böngészőhöz, stbstb.. aztán mikor netezni akar lassú. Vajon miért? A böngészőben ott figyel 30 féle toolbar, kapásból megnyit legalább 6 oldalt mindenféle reklámmal meg társkereső és egyéb oldalakkal ... persze a saját fájljait / képet / videót összevissza másolgatja a gépen, ahova sikerül. Aztán meg jön, hogy ezt meg azt nem találja, nem indul, lassú... persze tisztelet a kivételnek, azért abból is akad jópár
-
MR_Joe
senior tag
válasz
DeltaPower #21681 üzenetére
lájvúesbé. de lefagyott. legalábbis elsőre. másodszorra siker, de rá kellett gyugjam a hálózatra, máskülönben nem akarta feltelepíteni a hp4050- t... mocsok egy renccer ez én mondom :-D
-
MR_Joe
senior tag
válasz
forintuser #21679 üzenetére
Ezdekész... közben siker. Heu Géza!! Végre nyomtathatok...holnap megrendelem a patront a nyomiba :-)
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Gézengúz #21673 üzenetére
Hiba. Mármint nem a BX2450. A sör. Én most toltam be kedvesemtől kapott söröcskémet, közben linuxot telepítek egy dx6100 maradványaira... már vagy fél órája. Megszivattam magam az új géppel. Most kellett rádöbbennem, hogy nincs lpt port a lapomon. Semmilyen formában. Az usb-s nyomtatóból kifogyott a tenta. Úgyhogy muszáj volt összekaparnom valami gépet itthon, hogy tudjak nyomtatni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Mici80 #21662 üzenetére
Hogy most mit választanak nem tudom, már nem ott dolgozom, de anno a "Nem megy a gépem, tegnapra kéne megcsinálni és háromezerné' nem fizetek többet, mert a szomszéd szagértő és megcsinájja annyié" volt a legsűrűbb kezdés. Volt hogy egy gépnél ami "lassú" volt, tesztelni akartuk mielőtt átvesszük. Bedugtam és abban a pillanatban a kezem között durrant el a gép tápja..azthittem befosok hirtelen
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TheReMiXeR #21629 üzenetére
Gratu? Részvétem? Nem tudom mi a megfelelő kifejezés ide
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #21285 üzenetére
Ott a pont részemről. Az internet világában bárki gyorsan utánajárhat a termékek piaci árának - ha akar. Viszont ha a kényelmesebb megoldást választja (nem fordít időt a tájékozódásra), úgy számítson rá, hogy a kényelemért "felárat" kell esetleg fizetnie. Gyk. mindenhol így megy ez, nem csak a neten.
-
MR_Joe
senior tag
Ezek kb mind megvoltak.. de a napster az eredeti mag
Amúgy még mindig van vmi napster, de már nem a régi. még a logója sem.
-
MR_Joe
senior tag
Első gép otthon (bratyómé) egy XT volt a jobb hátulján egy hatalmas billenőkapcsolóval
Merevlemez még sehol nem volt benne. Emlékeim szerint legalább 20 kiló volt
Dos/norton commander még lemezről futott. Fura, hogy minden ment rajta ami kellett nekünk
Mennyit változtak az igények...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
axioma #20771 üzenetére
Igen így van. A dx4 az már 486 volt. Amúgy hasonlóval kezdtem. 386SX, aztán kapott mellé egy coprocit, majd abból kiüzleteltem egy 486dx2, majd dx4-et és így tovább...
emlékszem első cd rom-om (2x-es sebességű!!!) olyan volt, hogy kellett hozzá egy külön meghajtó kártya, amin rajta volt a hang kimenet is régiszépidők
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest