- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
https://m.facebook.com/groups/1416001935288558?view=permalink&id=1672387192983363&ref=m_notif¬if_t=group_comment_reply&actorid=100002463482486
Anyám!!! Azért nem kell 4gb-nál több ram, mert az ssd-n gyors a swap
-
biker
nagyúr
A publikus önreklámot nem szeretik itt, ezért nem raktam ki
A honlapomon(gerisoft pont hu) a termékek közt írok róla, meg a többi rendszeremről (fitness terem, játszóház és szervíz program)
Ticketelés nincs benne, de megoldható, a notes most készül bele
100% saját kivéve design template -
biker
nagyúr
válasz
quailstorm #30535 üzenetére
Ugy tudom, az 1.0-ban volt valami inkompatibilitás, ami miatt egyes 2.0 kártyákat nam evett meg
Pedig elvileg odavissza kompatibilis lenne -
biker
nagyúr
Van valakinek a fiók alján egy pcie 1.0a x16 foglalatba dugható vga-ja, ami jobb mint az alaplapi 128megás ati ixp200?
-
biker
nagyúr
igen, ez sem jó méret.
Miután megvilágosítottatok, hogy ez tfx táp, utánajártam, 65x85x175mm a szabvány méret. Az én tápon 67x87x200mm, de nem tudok mit kezdeni a 85x90x230mm és hasonló méretekkel, amik messze túlméretesek.szereztem egy üres házat táppal, most abban próbálom éleszteni a rendszert
-
biker
nagyúr
válasz
cbmfan #30312 üzenetére
Érdekelne a kártya, tehát bedugom, infó szerint 32GB, de 2GB után lehal ugye?
Elrettentő példának menne, mert mindig megkeresnek, hogy nem rendelnék-e nekik innen-onnen, "mert te úgyis sokat rendelsz kínából"
Persze, telefon tokot, meg hasonló passzív cuccokat, nem veszek se memóriakártyát, se akku/powerbankotsör,csoki, milyen valutába váltod?
------
Más, voltam faterkámnál szekrényt túrni, mert kellett egy ház (a tfx táp keresése zsákutca, minden szart annak hirdetnek, ami kicsi, de köze nincs a tfx méretszabványhoz)
Találtam nála egy régebbi félgépet, még nem teszteltem le, 1-2 nap, de egy Asrock P4i65G alaplap, 1,5GB ram, P4 2,8/800/1M HT proci, dobozos Saphire Radeon 3650 Dual-DVI + TV out kártya (512MB, AGP 8x)
Valakinek ér valamit? gyereknek, filmet nézőnek, akárminek?
-
biker
nagyúr
Demonstrációs célra keresek 1db fake sd kártyát vagy pendriveot, ami nem csak átcimkézett, hanem annak is mutatja magát. Pl 1gb 16gb helyett, vagy bármi, csak bedugva azt mutassa, ami rá van írva, és a valós területre még lehessen írni
Külső lehet szándékosan csúfított, csak demora kell! -
biker
nagyúr
válasz
quailstorm #30216 üzenetére
Köszi, de ez "normál" táp
Az sff táp (small form factor ház) az kb 6x8x20cm hosszú kis tégla -
biker
nagyúr
Fekvő sff/matx gépbe (hp/compaq) keresek 200-250W tápot, p4 csatival, 2sata és egy 3,5 molex csatival
Cserébe egy ugyanilyen hibás tápot adok ajándékba a pénz mellé. Füst és fény még nem jött ki belőle, de nem indul el -
biker
nagyúr
válasz
#64791808 #30143 üzenetére
Alap, amit mindenkivel közlök, ha elviszem, akkor olcsóbb, mert szimultán tudok mást is csinálni közben
De ha helyszíni munka, akkor lehet hogy 2 órán át nézem hogy nő a bitkolbász
Pl hdd csere migrálással, 3 óra helyszínen, kifizette
Ebből gondolhatjátok, mennyi ideig csak a csíkot néztem és tanácsokat adtam -
biker
nagyúr
válasz
azbest #30115 üzenetére
"Tárgyalós gépeinken rendszeresen szívunk azzal, hogy előző kikapcsoláskor még frissítéseket telepített és bekapcsoláskor is 5-10 percig malmozik."
Mármint beültök tárgyalásra, bekapcsolod a gépet, és ott malmozik, ti meg zavartan mosolyogtok, és mondogatjátok, mindjárt kész?
-
biker
nagyúr
válasz
KaiotEch #30109 üzenetére
"Azt mondjuk nem biztos, hogy felróhatod neki, hogy nem tartotta észben, hogy neked mikor mid lesz. Én se mindig jegyzem meg, ha mosd valaki valamit."
Ez tudalatti, és külön tilos emiatt ilyet mondani
pl régen minden héten pénteken munka után (3-kor végeztem) mentünk a tescoba heti bevásárlásra
Drága jó anyám (pusszantom) minden pénteken fél ötkor felhívott, és "jajj, elfelejtettem, ti ilyenkor vásároltok, na nem is zavarlak, csak azt akartam mondani, hogy...." és 30 perc -
biker
nagyúr
még élek, kézmosás 3x
-
biker
nagyúr
válasz
westcoastog #29982 üzenetére
4000/ óra, és akkor is ennyi, ha nézem, hogy nő a bitkolbász
-
biker
nagyúr
válasz
wolfman #29442 üzenetére
Ja, az kimaradt, a C meghajtó 250GB, szabad ebből: 7GB
F meghajtó 120GB, 1 GB szabad, backupokkal, H meghajtó 120GB ebből 80GB szabad, backupok.
szerintetek? De most a ramokkal dual channelben 12GB>>>24GB/sec-re ugrott, élményindex 4,5>>5,9-re
az SSHD-t még nem tudtuk beüzemelni, kell egy hdd keret az optiplexbe -
biker
nagyúr
válasz
wolfman #29439 üzenetére
ma megyek kicsit "rendberakni" egy irodai "gépparkot"
Szerver gép Dell optiplex 7010, 4GB ram, alap i5 proci, ezen fut az SAP BO server + tomcat SQL server 10GB SQL mérettel, + ez egy kliens is napi munkával, 1db 500-as HDD
4GB ram foglalt + 8GB virtuális ram, folyamatosan teker a HDDKap 4x4gb kingston ramot (a 7010-be 8GB nem rakható, max 4x4GB a 4 modul méret, a 9010-be már rakható 4x8GB is)
RAID csak a 9010-től érhető el, így 2HDD nem lesz, SSD drága, kap egy 1TB SSHD-t de csak ha lesz idő a migrálásraKollegina gépe megkapja ennek a 4GB ramját a jelen celeronos 4GB ramos kliens gépébe
és ők termelő munkára használnák, mégis...
Ja, backup nincs, az 1db 500-as HDD 3-ba van vágva, a D és F meghajtóra kézzel kimásolják a heti termést -
biker
nagyúr
válasz
Jazzos #28561 üzenetére
"Minek vesz gépet segítség nélkül, aki nem ért hozzá. Mondd meg az embernek, hogy gratula, legközelebb kérje szakember segítségét."
egyelőre ott tartunk, hogy csak a gyári win8 van fent és végre az összes driver, de lassú, ehhez milyen szakember kell? ok, nem egy mac, hogy out-of-the-box menjen, de........
mondjuk gyanús, hogy 100gb tárhelyből 39gb szabad, és nem raktunk még rá semmit. 128gb ssd eleve csak 100gb a recovery part miatt, de nem hinném, hogy 60gb a win8, ennyi szart rak fel a samsung? -
biker
nagyúr
igen, 3 óra alatt 10x restart után felment minden, mert a samsung frissítő prg is folyamatosan "nem sikerült" válaszokkal traktált.
BIOS? az a 3 funkciós gagyi valami? ott nem lehet semmit módosítani a procit illetően.
a "csendes" mód ki lett kapcsolva, azót lett 1ghz a 600mhz-ből
van hogy van wifi, de chrome szerint nincs hálózat.
olyan mint egy HDD-s gépssd speed teszt seq.r/w 442/120MB, 4k r/w 20/10MB
-
biker
nagyúr
Kedves szakik...
Emberem vett egy Samsung ativ book 9 LITE gépet, mert hogy a mac-ek mellé kell egy win gép is, és ez majdnem ugyanaz (1.4GHZ, 128ssd, 4gb ram)
Hát ekkora fostalicskát föld nem látott, egy 4 magos übergagyi 1ghz-es amd, ami rendre csak 600mhz, 1,4-en soha nem ment eddig, ssd sokszor hozza a 10m/sec sebességet.
win8.1ha erre win7-et valahogy fel erőszakolunk, akkor lehet gyorsabb? van tapasztalatototok, vagy tegye ki dísznek a vitrinbe?
200e Ft-os rémálom. az iPadem gyorsabb -
biker
nagyúr
válasz
AmunRa #27401 üzenetére
amire te gondolsz, az a helyi kereskedelmi értékesítés, ehhez kell
de ha webshopban rendel, és bemegy átvenni, készpénzzel, akkor elég a bevételi pénztárbizonylat
ellenben ha megy átvenni, és ott meglát valamit, és azt is kéri, akkor már helyi értékesítés, kell. Ekkor kell azt mondani neki, rendelje meg ott a sarokban egy kis pc-n vagy mobilon, és ha megjött a rendelés kiadod. -
biker
nagyúr
válasz
westcoastog #27326 üzenetére
jaaa, floppy, akkor ez is valami windowsos szar? nekem mekintosz van, akkor azért nem fut
-
biker
nagyúr
kis segítséget elfogadnék: olyan IP kamerát keresek, aminél egyetlen elvárás, hogy a képét weblapba be lehessen ágyazni nem flash lejátszóban, és nem valami nagy ablakos gyári appban.
tudtok javasolni valamit? ahány annyiféle.... -
biker
nagyúr
válasz
Hintalow #25700 üzenetére
Hehe, múltkor valakivel telefonon beszélgettem, mondja, gépnél vagy, segíteni kéne, mondom nem, de belépek.
Áááá, nem akar feltartani, mondom nem tartasz fel, beléptem
csend, ennyi idő alatt? igen, sleepből.
ja ok, szóval ez meg ez meg ez, mondom ok, de úgy látom összeakadt a virtuális gép meg az éles, újraindítom.
Azt mondja, visszahívlak.
Mondom minek, már a login képernyőn vagyok
Erre: szivatsz
Mondom nem, most léptem be, töltődik a VM is a másik rendszerrel
Mire: mid van?
Macbook Air SSD-vel, 12mp alatt bootol be.
erre csak hüppögöttjó samsung 840 SSD-vel ugyanígy megy kolléga thinkpadje is, 15-18mp alatt restartol a win8 neki, nem értem miért sajnálja valaki a keretet egy jó ssd-re...
-
biker
nagyúr
Remélem nem túl off: keresek komplett irodai gépet win7 ÉS ms office csomaggal, előtelepítve, de nem találok, csak "vedd meg az officet külön" kezdetűt, holott régen volt ilyen.
Én keresek rossz helyen? PM-ben jöhet javaslat -
biker
nagyúr
válasz
#21346560 #24347 üzenetére
az is megvan....
egyik adag tartalomjegyzéke
ugyanaz másképp -
biker
nagyúr
megvannak a lemezek
Most backupolom őket. -
biker
nagyúr
válasz
thesound #24345 üzenetére
ugyanmár... operation wolf
-
biker
nagyúr
válasz
cbmfan #24342 üzenetére
Best ever game
, persze csak a Wizard of Wor után
valahol megvan 2 CD-n kb az összes játék, + emulátorok, ha még ki nem dobta az asszony
-
biker
nagyúr
Ma felhiv egy nyugdíjas
- maguk laptopot javitanak?
- nem, mi csak szoftveres dolgokkal foglalkozunk
- nekem az kell, mert van egy oreg laptopom, amin játszani szoktam, de már lassú, fel kéne gyorsítani
- sajnos a laptopokban kevés cserélhető alkatrész van, nem sokat lehet elérni vele
- de én hallottam hogy csak le kell takarítani, meg feltenni olyan programot ami gyorsít. Meg az is a baj, hogy sokszor kötöszködnek velem a moderátorok és már vagy 10 portálról kitiltottak, és azt is meg kellene oldani
- sajnos ne m tudunk segíteni, viszhall -
biker
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #23883 üzenetére
jajj, pár napos gyöngyszem
Jön a könyvelő, beleesett a telefon a teába, javítható?
Mondom ugye azonnal kivetted, kikapcsoltad, és kivetted az akkut?
Igen
ok, délután megyek érte, szétszedjük, kimossuk desztvízzel, ultrahangos mosóban, aztány zacskó+rizs, aztán ha túlélte, örülünk, egyébként nem éri meg szervizbe vinni, nem drága teló (persze az LCD-t nem mossuk)Délután megyek, telefon összerakva ül a töltőn. Gondolta, feltölti, hogy tudjam kipróbálni, és be is kapcsolta, biztos ki kell-e takarítani, egyszerr kérte a pinkódot, azóta fekete a képernyő
Mondtam neki, gratulálok, megmentettél egy esti mosástól
Erre: nem mondtad, ne tegyem össze
-
biker
nagyúr
válasz
macilaci78 #23521 üzenetére
500mA
h -
biker
nagyúr
válasz
azbest #23222 üzenetére
az a baj, hogy szövegértésben sok ember egy szinten van, így át lehet verni, és megkapja a 9ft/km-t
innentől két verzió van: beállsz a sorba bégetni, vagy elolvasod, mit ír a törvény....
a: tételes elszámolás, kizárt, hogy ezt választják, mert cégautó adó köteles azonnal, tehát hagyjuk.
b: költségátalány.
* a fogyasztási norma és az adóhatóság által közzétett üzemanyagár, illetve a számlákkal igazolt üzemanyag-vásárlás alapján, továbbá a számlával (bizonylattal) igazolt fenntartási, javítási és felújítási költségek számolhatók el a hivatali célú használat arányában, vagy
* személygépkocsi esetében 9 forint/km normaköltség és az üzemanyagköltség alapján.
A cég számára természetes, hogy az utóbbi éri meg jobban, hiszen így a munkás ember még fizet is hogy dolgozhasson.Ha jól értem, akkor ez ráadásul bruttó összeg. Ha viszont a literes elszámolást választják, akkor még cégautóadót is szednek utána. De nem ismerem pontosabban a témát, minden esetre saját autóval igencsak szívás dolgozni.
OLVASSUNK MÁR, hol van a vessző???
tehát, alapértelmezett, hogy kifizethető a gépkocsira előírt norma fogyasztás a NAV által előírt áron (ez pl nekem a suzukira 8,6l/100km jelenleg októberre volt 434Ft/l
(+ nyáron légkndi 5% télen fűtés 3% felárral, + AUT váltó miatt főváros és megyei jogú város belterületén 45%)PLUSZ a karbantartási költség átalánya a 9Ft/km
(+ olajfogyasztási norma az özemanyag fogyasztás 0,7%-a lehetséges átalányként elszámolni, + kiküldetési rendelvényen maximum napi 500Ft élelmezési hozzájárulás 8 óra feletti időtöltés esetén adómentes)Hangsúlyozom, ennél TÖBB is adható, csak az szja és echo köteles.
Aki elhiszi, hogy 9Ft/km az előírás, az ne olvasgasson törvényi leírásokat
én 1680km-re októberben 88.500Ft-ot vettem fel adómentesen, ezt 4,5 tank benzinnel megjártam, az 62.000Ft volt, 40l a WR+ tankja maxon, a többi ment megtakarításra
-
biker
nagyúr
ma a főnök halálosan komolyan gondolta, hogy ha egy pc-n nincs USB-port, akkor egy ps/2 - usb konverterbe be lehet dugni a pendriveot
és nem akarta elhinni, miért nem, hát ott az usb a végén -
biker
nagyúr
Köszi mindenkinek, megoldódott
-
biker
nagyúr
Szeretnék vásárolni egy új termékkulcsot a Win7 prof N 64 bit kiadásomhoz, de sehol nem találok.
HA valaki tud eladni, és szeretne is eladni egy óperenciás rendszer kulcsot, keressen fel! -
biker
nagyúr
válasz
sketchifun #21527 üzenetére
a 4 ember ad netet 80 másiknak
-
biker
nagyúr
válasz
StSanya #21322 üzenetére
De könyörgöm, a hatósági áras termékeket kivéve (dohány, benzin, gyógyszer) NINCS kötelező ár, és nincs irreálisan magas ár.
Egy dolog büntetendő, a beszerzési ár alatt eladás, ennyi.Ha én 100-ért árulok, amit más 60-ért, akkor nem fogom tudni eladni.
Kivéve, ha az enyém lesz egyetlen elérhető példány, de akkor lehet 120-ért fogom adni, mihez képest drága?
A másik adja túl olcsón, és lehet vitázni.Az ingatlan értékbecslés is tág, ha 5m-ért veszek egy 10m-s házat, max a 10 után kell illetéket fizessek, mert ár alatt van, de ha 40-ért veszem, az se érdekel senkit, mert akkor 40 után, ki izgatna???
Bűncselekmény meg becsapás...
Akkor lenne az, ha kényszeríteném, hogy vegye meg. Így max ignorálja, továbblpCsak van egy rakás marhára ráérő irgalmas szamaritánus, aki kötelességének érzi megosztani a gondolatait... ÉS szólni hogy "túl drága"
Pl én is adtam el úgy iPhone-t, hogy a jelen piac LEGDRÁGÁBB készüléke volt, csak épp a vevő tudta, hogy nincs másik, ami valóban nem karcos, törött, ázott, felújított, letiltás előtti szar, hanem még a vétel után megkért, ha lesz még ilyenem, szóljak.
de 20 másik beszólt, hogy máshol 10e-el olcsóbb, mondtam, lehet megvenni ott -
biker
nagyúr
válasz
#64791808 #21319 üzenetére
Senki nem kotelezi a vevot
A piacon vannak termekek, kulonbozo arral, a vevo szabadon dont, a birosag lesz@rjaEgy esetben nem, ha a vevo mas penzevel vasarol, es tudatosan a dragabbat veszi (beszerzo ugye) es a megbizo feljelenti vagy mas
Lasd kb az osszes kozbeszerzes, ingatlanmutyi
Illetve a termekbemutaton sem az irrealisan magas ar a jogserto, hanem az elallas joganak korlatozasaDe piacon maganszemelyek kozt hogy jonne letre buncselekmeny? Ezt te teljesen komolyan gondolod es elhiszed? Akkor nagyot csalodtam benned...
-
biker
nagyúr
válasz
#64791808 #21308 üzenetére
ez a bullshitok bullshitja
szabad piaci árak vannak, boltban, piacon, bárhol.
aki megpróbálja korlátozni, hogy harmadik fél mennyiért ad el bármit, az megsérti az árak szabad meghatározása jogát, akár kartell gyanúba is keveredhet.A vertu telefon se ér 3millát, max 100-et, mégse annyiért adják.
ha nem ér annyit, nem veszik meg, ennyi
a többi az jótékonysági túltengésben szenvedő ráérő emberek "majd én segítek lenyomni az árat" akciója
FYI: 1996. évi LVII. törvény a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról
A gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalma
11. § (1)16 Tilos a vállalkozások közötti megállapodás és összehangolt magatartás, valamint a vállalkozások egyesülési jog alapján létrejött szervezetének, köztestületének, egyesülésének és más hasonló szervezetének (a továbbiakban együtt: vállalkozások társulása) a döntése (a továbbiakban együtt: megállapodás), amely a gazdasági verseny megakadályozását, korlátozását vagy torzítását célozza, vagy ilyen hatást fejthet, illetve fejt ki. Nem minősül ilyennek a megállapodás, ha egymástól nem független vállalkozások között jön létre.17
(2) Ez a tilalom vonatkozik különösen:
a) a vételi vagy az eladási árak, valamint az egyéb üzleti feltételek közvetlen vagy közvetett meghatározására; -
biker
nagyúr
válasz
santaclaus #21155 üzenetére
vagy te nem értesz egy normál kérdést???
kártya kivágó kézikészülék, amibe berakod a sim kártyát, és kivágja microSIM méretre, 1100Ft, nekem is van itthon
-
biker
nagyúr
válasz
localhost #20380 üzenetére
Múltkor a váci lidl-nél megállok, megyek be, látom egy tata megy el széteső trabival, meglát, le is fullad, bemegyek, nem tudom ki az, mindegy
jövök ki, ott áll újra a parkolóban, néz gyilkos tekintettel, és odaszól, miközben megyek el mellette:
- attól hogy nem köszönsz, András, még megismertelek
és indít, és elhajt.
Én meg nézek hülyén, mert Péter vagyok
Képzeld el ha elüt valami tartozás miatt -
biker
nagyúr
ma ismerős felhív, hogy a jelen "rendszergazdája" szerint a win7 64biten nem fog futni az office 2007 mert az 32 bites
Mit tanácsolok?azt mondtam neki, hogy többet ne engedje gép közelébe
Max mosogatógép közelébe -
biker
nagyúr
A lényeg, hogy ha meló lenne, akkor fúj nem gondolod hogy megyek, ha nincs, akkor meg ménincs meló?
-
biker
nagyúr
ki mondta, hogy olcsó kell?
Annál rosszabb nincs is, mint amikor minden kattintásomat árgus szemekkel figyeli valaki.
Aztán, ha valami olyan van, és elfelejtetted vinni magaddal a dolgaid egy részét, szabadkozhatsz, hogy jaj majd visszajövök később.de van, amikor elviszi a gépet, majd haza, és otthon derül ki, nem is kapta meg amit kért, mert kért vírusírtó frissítést, de nem rakta fel a kedves szerelő, illetve nem kérte az office 2010-et mert a 2003 jó neki de mégis felrakták, és ilyenek
vagy ész nélkül reinstallál az okos szerelő, vagy elállítja a netet mert az ő routerén az úgy jó, hazaérve nincs net, új telefon, stb -
biker
nagyúr
keresnék megbízható számtech karbantartással (sw telepítés, beállítás, telefonos segítség) foglalkozó embert SZEGEDI ismerősömnek.
2-3 laptop és amikor újat vesz évente rendszeresen telepítgetni, frissítgetni, elrontott dolgokat javítani, ilyenek.kiszállósat! nem "hozd ide hagyd itt" jellegűt
környezet: windowspm-ben várok javaslatokat
Köszi -
biker
nagyúr
Ne vedd sertesnek, de hulyeseg
1: a sleep eseten csak a ramok kapnak tapot mig hibernalas egyenlo kikapcsolas, kit erdekel 500 sleepelt gep?
2: ha megnezned mivel foglalkozom rajonnel ceges kornyezetben futNaponta 4-5x valtok halozatot, helyet, az osx is tobb helyi es tavoli megosztast figyel, a win a parallels alatt hol irodaban helyi belepes alatt van hol itthon vpn-en szamlazok a navisionnel
Bent belepek tartomanyba, majd kilepes nrlkul lecsukom, itthon folytatomSemmi baja
Ha folyton hibazik es restartolgatni kell, ott valami nem jo -
biker
nagyúr
válasz
Szakbarbár #19671 üzenetére
amióta osx és ubuntu amin élek, kifejezetten frusztrál, ha restartolni kell mondjuk egy update miatt, átlag uptime 100 nap feletti nekem is, gond nélkül
de a parallels alatti win7 is csak updatekor indul újra, egyébként hibernál
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
Masik okossag, szuper winfos
2 hete azzal szivnak, hogy leallitaskor telepitene 35 frissitest majd sikertelen, mindent visszavon
Mivel van egy osoreg zebra nyomtato ami idonkent kiuti a nyomtatosort, ha nap kozben restart kell, az 10 perc a hiba miattHibanaplo feltur, hiba oka egeszen egyertelmu es szokasos windowsos 0xec6324577753 valami
Anyadb+
Google kodszam, oka: a 35 bol az egyik csomag (meg van adva melyik) kesobb telepul mint egy masik ami a csomagban van, es ezt a qrva nagy programozok nem tudjak megoldani, telepitsem fel ezt az egyet kezzel, ott a link, utana a 34 frissites felmegyFel is ment, ujabb egyes csomagfuggoseg es telepites targybol az msnek
-
biker
nagyúr
válasz
Jazzos #19369 üzenetére
Ez imap eseten nem muxik
Neki innen jon minden levele, s olyan usernel aki ott sipakol, hogy de eddig ez nem igy volt!
Ott magyarazd el miert kell ezt tennie
Mert szerinte az informatikusok hulyek, mert a masik 3 gepen es az adott gep masik useren nincs gond
Igen. Adott gep masik usere outlook 2003, masik 3 gep win7 outlook 2010-el illetvlive mail-el -
biker
nagyúr
válasz
cbmfan #19358 üzenetére
csak kitekintő
és a fa....m kivan, mert mikor telepítették, nem jelölték be az "internet mail option also" rublikát, innentől telepítés után sehol nem lehet beállítani pl imap mappán hogy azonnal törölje a távoli leveleket, neked kell kézzel a "kijelölt levelek törlése" gombot nyomni, miután törléssel áthúzta a levelet, mert ilyenkor nem jelenik meg a kiürítés gomb alatt a kiürítés beállítása imap-on gomb, mint ahogy hekkelni kellett azért is, hogy az imap serverre lementse a levelet
ms tudásbázis: így kellett volna telepíteni
köszi, nem telepítem újra ezért az officet, inkább a szabály másolós verziót beállítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest