Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Fejtágítást kérnék, gondolom tudjátok, hogy mennek ott a dolgok....
Volt egy Ramiries-es vgá-m (x1900xt), ami beadta a kulcsot. A számláján nettó 109k szerepelt. A kari visszament garba. Pár hét eltelt, és ma jött a válasz, h 10k ráfizetéssel egy hd3870-hez juthatnék. Első olvasatra nem tűnik rossznak a dolog, de másodikra már nekem annyira nem nyerő.
Szóval ha egyszer megvettem vmit 1.5 éve x összegért, akkor az most annyit ér, ami az aktuális listán van nettóért? Mert én nem férek hozzá az árlistához, de akkor pl. ha a 3870 nettó 40, akkor az x1900xt nettó 30? És így jön ki a 10k? Vagy hogy számolják ezt?
Illetve azt az infót kaptam, h 7950gt-hez hasonlították a karit, és a Tom's hardware alapján (ez már alapjában véve is LOL) eldöntötték, hogy gyengébb nála és ez alapján lőtték be az árat. Ami ügye szánalom, mindkét téren...
Bármilyen infót szívesen vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest