Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dzoli

tag

Minap csörög a telefon:
    - Szia. Elromlott az alaplapom, ment a gép, és megállt, azóta se kép, se hang.
    - Hozd vissza, és megnézzük.
    - Nem lehetne, hogy egyből a nagykerbe vigyem, mert Pesten vagyok, és ne kelljen már visszavinni a gépet vidékre.
    - Mi a lap gyári száma? bediktálta, visszakeresem honnan van
    - Szedd ki a hibás alkatészt, és vidd xxx ide. Majd átveszik, és vagy javítás lesz, vagy csere.
    2 napra rá épp a nagykerben jártam, mikor hallom, hogy a két szervizes rólam beszélget:
    - Az Ő kuncsaftja?
    - Ja.
    - Járt itt az emberem? kérdem
    - Igen, de még egyszer ne küldj ide senkit, ha lehet :((( :F
    Mint kiderült, az illető beslattyogott a nagyker szervizbe, hóna alatt a gépével. :Y Nem is az alaplapja volt hibás, hanem a VGA-ja. Mákja volt, hogy az is onnan volt. Azonnal cserélték neki egy újabbra. :R Majd hazavitte a gépet, és visszatelefonált hogy nem indul. :W Telefondoktoros módszerrel, közös erővel megszüntették a kontakthibát. :C
    Rákövetkező nap pedig már reklamált, hogy az új 7600GS kártya amit kapott kevesebb pontot csinál, mint a régi 6600GT. :O
    Csodálkoztam, hogy nem küldték el a gépével a pi**ába, mert ilyennekkel nem igazán foglalkoznak egyik nagyker szervizben sem. Most egy pár pontot biztos estem náluk a népszerűségi listán :B

Új hozzászólás Aktív témák